parallax background

Zondag 20 December


1e sessie: 12:00 - 15:00
2e sessie: 15:30 - 18:30

‘Wonderland’ De wonderen zijn de wereld nog niet uit!

Wonderland

NOG NOOIT EERDER VERTOOND IN NL! 10 tijgers van 'Team Ramontiek' bij elkaar. Allemaal KNAPPE & GEILE amateur nymfomanen, NIET TEVREDEN?! Eigen bijdrage terug!

Hierbij een WAANZINNIG begin van het weekend waar u weer dezelfde klasse, gezelligheid, respect en kwaliteit kunt verwachten als op onze andere feesten. Bij dit feest laten we alles los, dus u hoeft zich NIET AAN TE MELDEN EN U KUNT, OP DE EARLY BIRD TICKETS NA, UW KAART GEWOON AAN DE DEUR KOPEN! Wilt u behalve zelf spelen ook genieten van veel actie om u heen? Altijd al deel willen nemen aan zo'n mega GB, maar dan wel met klasse amateur sletjes? Gelooft u niet in wonderen? KOM LANGS en zie dat de wonderen de wereld nog niet uit zijn.

Er is weleens eerder in NL een feest met zoveel meiden geweest, maar niet met zulke mooie en talentvolle toppers. Dit wordt HARDCORE porno in een gezellige ambiance. Lekker actief zijn, kijken naar al het 'geweld' om je heen en heel veel lol maken :-)
Amateur Artiesten:
1e Sessie

Anaïs

is een Waalse 28-jarige ondeugd! Altijd vrolijk, gezellig en in voor een paar piemels. Het blijft een genot om haar te horen kreunen in het Frans, dat moet u zeker ondervinden. Ze spreek Engels en Frans, mocht u haar wat willen vragen. Verder is ze slank, knap, innemend en compleet naturel. Dat geldt ook voor haar poes, het is een verademing om er weer eens één te zien met een paar haartjes erop. Wel keurig verzorgd uiteraard. Echt een Belgische topper!

Annabel

is 21 jaar, 170 cm.,slank, knap en met haar hebben we wederom een pareltje in 'Team Ramontiek' Ze is blond, heel klein beetje rossig en heeft een klassiek gezicht. Een jongedame met style die graag verwend wilt worden door meerdere mannen tegelijk. Ze heeft een lieve/warme uitstraling, maar haar mooie grote ogen verraden haar ondeugende karakter. Echt een topper!

Fleur

is een knappe Nederlandse brunette van 21 jaar met hele stoute lichte bruine ogen. Ze heeft een figuur van een gezonde Hollandse meid, met prachtige volle borsten en een geweldige kont. Met een flinke passie voor piemels, piemels en uiteraard PIEMELS is ze echt belachelijk geil… Niet te stoppen die meid!

Gigi

is 23 jaar en deze meid is ZO BELACHELIJK GEIL, niet te filmen... Haar heerlijke stevige borsten en mooie geile kont maken haar, in combinatie met haar blauwe ogen en blond haar, compleet. Ze is lief, lekker pittig en helemaal gek op piemels! Het is een vrolijke meid met wie je een hoop lol kunt hebben en houdt van aandacht. Ze heeft echt van die zaadvragende ogen en ze gaat helemaal lossss wanneer u met haar speelt…

Rosalie

Omdat ik mondelinge communicatie net zo belangrijk vind als lichamelijke communicatie, heb ik 1 regel. Onze artiesten moeten MINIMAAL goed Engels kunnen praten. Daarom heb ik de samenwerking met deze kanjer tegen gehouden, maar ik kan knokken wat ik wil. Want toen ik de laatste keer op de Showboat aan iedereen moest uitleggen (inclusief mijn meiden) waarom niet, keken ze me aan alsof ‘ze water zagen branden’. Dus regels zijn er, soms, om gebroken te worden. Met deze Spaanstalige Latina hebben we op erotisch gebied de ABSOLUTE BUITENCATEGORIE binnengehaald. 3 kernwoorden, PASSIE, ENERGIE & LIBIDO dat is wat deze 27 jarige Venezolaanse nymfomaan zo bijzonder maken. Daarbuiten is ze erg lekker, slank en houdt ze van anaal op haar tijd. Koppels en heren, zorg dat jullie goed zijn uitgerust voor ‘Rosalie’… Ik wens jullie veel succes!
 
Amateur Artiesten:
2e Sessie

Anaïs

is een Waalse 28-jarige ondeugd! Altijd vrolijk, gezellig en in voor een paar piemels. Het blijft een genot om haar te horen kreunen in het Frans, dat moet u zeker ondervinden. Ze spreek Engels en Frans, mocht u haar wat willen vragen. Verder is ze slank, knap, innemend en compleet naturel. Dat geldt ook voor haar poes, het is een verademing om er weer eens één te zien met een paar haartjes erop. Wel keurig verzorgd uiteraard. Echt een Belgische topper!

Bo

is 29 jaar, 165 cm. klein. Haar heerlijke stevige borsten en mooie geile kont maken haar, in combinatie met haar blauwe ogen en donker bruin haar, compleet. Ze is lief, lekker pittig en helemaal gek op piemels. Ze wilt stevig doorgeneukt worden en dan laat zij zich helemaal gaan! Wat een FREAK, zo geil.

Djessie

is een 22-jarige MEGA SLET met al voldoende ervaring hihi Ze kijkt als een tijger en heeft een bovengemiddeld libido. Een lekkere brunette van 1.78 die, net als haar lichaam, helemaal puur en echt is. Bovenal is het een geweldig lief mens met wie u ook fijn kunt praten en lol mee kunt maken.

Kim

is een bijzondere dame van 23 jaar. Seks met haar is een festijn, want ze is zo wellustig en intens. U zult haar voelen genieten wanneer u met haar speelt. Donkerblond haar, blauwe ogen met een lieve doch ondeugende uitstraling. Ze heeft 3 piercings in haar tong en daarmee bewerkt ze uw apparaat zoals u nog niet eerder heeft gevoeld. Met ook nog eens een goed gevoel voor ritme, want als u haar ziet ‘twerken’ of een man ziet berijden… Echt een kanjer, hoe komen we toch aan zoveel geluk?!

Tamara

is een 25-jarige Nederlandse lieverd met een mooi schattig gezichtje! Ze lijkt dan ook net een engeltje, maar daar blijft weinig van over in bed. Deze onderdanige tijger waardeert een aantal harde piemels die haar goed verwennen. Het is een heerlijk onderdanig sletje die graag gedeeld wordt door onbekende mannen. Ze is van Hindoestaanse komaf, is volslank, heeft een bovengemiddeld libido en haar slipjes kunt u uitwringen van nattigheid.
 
Na zeer intensief overleg met de GGD, zijn zij akkoord gegaan met ons ‘Corona plan’ om weer te mogen beginnen. Bij deze nog HULDE aan de GGD voor het meedenken en hun advies. Daarna kregen we het dringende verzoek ons te houden aan de nieuwe ‘Coronaregels’ inzake de horecavergunning en is daar nu ook nog eens een maximum aantal van 30 deelnemers bijgekomen... Om keurig aan alle regels te kunnen voldoen, hebben we besloten om de avond in te gaan delen in 2 sessies van maximaal 30 deelnemers en 6 artiesten per sessie. Tevens mogen wij de aankomende periode geen gebruik maken van de Horecavergunning van de locaties. Dit houdt in dat wij geen alchohol mogen schenken en de restaurants dicht zijn. Anders dan normaal, maar ook zeker positief. Nu weet u namelijk precies hoeveel deelnemers en hoeveel artiesten er aanwezig zullen zijn. Met 30 heren en 6 meiden, kunnen we u nu echt een zéér luxe GB presenteren. Dus heren, ga hardlopen, zwemmen, bergbeklimmen, rekken, strekken of wat dan ook, want de poesjes van onze artiesten zijn HONGERIG en deze dames lusten u rauw…

PROGRAMMA:
: 1e Sessie 12:00 tot 15:00
12.00 tot 12:15 AANVANG en KENNISMAKING
12.15 Voorwoord
12.30 tot 15.00 GB

: 2e Sessie 15:30 tot 18:30
15.30 tot 15:45 AANVANG en KENNISMAKING
15.45 Voorwoord
16.00 tot 18.30 GB

Zoals u van ons mag verwachten, is alles zéér professioneel georganiseerd. Zo zijn er CONDOOMS, PERSOONLIJKE LOCKERS, HANDDOEKEN & DOUCHES aanwezig. Doordat er geen gebruik mag worden gemaakt van de horecavergunning mogen wij u geen limonade of drank schenken. Daarom kunt u zelf uw eigen drank meenemen, wij mogen u alleen water serveren. Heel vervelend en totaal niet gastvrij, maar het is op deze manier of helemaal geen 'Ramontische feestjes'. Hopelijk kunnen we snel weer Corona vrij feest vieren...

Wilt u ook een bijzondere en unieke ervaring??? BENT U KLAAR VOOR RAMONTIEK?!

Eigen bijdrage:
Heren:
LET OP! Bij de Organza hanteren ze een borg voor het gebruik van uw kluisje deze bedraagt €10. Bij inlevering van uw sleutel krijgt u de borg terug.

: € 160,- Deur

Adres:
Club Organza
Laan van Duuring 1
3621 LH Breukelen
GRATIS parkeren en OV in de buurt.

Geile & ongeduldige groetjes

'Team Ramontiek' & 'Club Organza' Via het prikbord op onze website kunnen deelnemers berichten achterlaten voor elkaar. Kunnen er mensen met u meerijden? Wilt u meerijden? Vind elkaar op het prikbord en help elkaar. ONE LOVE!

Hover-image-1Hover-image-1a

Swingers meet gangbangHover-image-2Hover-image-3a

Special location


AANMELDEN