parallax background

Zaterdag 28 November


1e sessie: 19:00 - 22:00
2e sessie: 22:30 - 01:30

‘Wonderland’ De wonderen zijn de wereld nog niet uit!

Wonderland

NOG NOOIT EERDER VERTOOND IN NL! 10 tijgers van 'Team Ramontiek' bij elkaar. Allemaal KNAPPE & GEILE amateur nymfomanen, NIET TEVREDEN?! Eigen bijdrage terug!

Hierbij een WAANZINNIG begin van het weekend waar u weer dezelfde klasse, gezelligheid, respect en kwaliteit kunt verwachten als op onze andere feesten. Bij dit feest laten we alles los, dus u hoeft zich NIET AAN TE MELDEN EN U KUNT, OP DE EARLY BIRD TICKETS NA, UW KAART GEWOON AAN DE DEUR KOPEN! Wilt u behalve zelf spelen ook genieten van veel actie om u heen? Altijd al deel willen nemen aan zo'n mega GB, maar dan wel met klasse amateur sletjes? Gelooft u niet in wonderen? KOM LANGS en zie dat de wonderen de wereld nog niet uit zijn.

Er is weleens eerder in NL een feest met zoveel meiden geweest, maar niet met zulke mooie en talentvolle toppers. Dit wordt HARDCORE porno in een gezellige ambiance. Lekker actief zijn, kijken naar al het 'geweld' om je heen en heel veel lol maken :-)
Amateur Artiesten:
1e Sessie

Annabel

is 21 jaar, 170 cm.,slank, knap en met haar hebben we wederom een pareltje in 'Team Ramontiek' Ze is blond, heel klein beetje rossig en heeft een klassiek gezicht. Een jongedame met style die graag verwend wilt worden door meerdere mannen tegelijk. Ze heeft een lieve/warme uitstraling, maar haar mooie grote ogen verraden haar ondeugende karakter. Echt een topper!

Bo

is 26 jaar en OMG, zij brengt 'deepthroaten' naar een wel heel bijzonder hoog niveau... Dit moeten jullie echt van dichtbij zien, ZO FUCKING GEIL! Verder is zij vrij lang, heel licht getint en heeft ze een mooi gezicht, dikke tieten en een belachelijk heerlijk grote kont. Als je haar een man ziet berijden is ook gewoon puur kunst. Een geile vrolijke meid waar het sexappeal van afstraalt

Celiné

is 21 jaar, blank, knap en heeft blond haar met schitterende ogen. Ze is klein, slank en heeft mooie kleine borstjes en een volle kont. Ze heeft een schattige uitstraling, beetje '18 jarige babysitter type'. Ze is ook echt een lieverd en je kan heerlijk met haar spelen. Daarbuiten is ze belachelijk geil en sensueel, maar houd van een harde aanpak en is graag onderdanig. AANPAKKEN DEZE SLET, echt een AANRADER!

Kim

is een bijzondere dame van 23 jaar. Seks met haar is een festijn, want ze is zo wellustig en intens. U zult haar voelen genieten wanneer u met haar speelt. Donkerblond haar, blauwe ogen met een lieve doch ondeugende uitstraling. Ze heeft 3 piercings in haar tong en daarmee bewerkt ze uw apparaat zoals u nog niet eerder heeft gevoeld. Met ook nog eens een goed gevoel voor ritme, want als u haar ziet ‘twerken’ of een man ziet berijden… Echt een kanjer, hoe komen we toch aan zoveel geluk?!

Tamara

is een 25-jarige Nederlandse lieverd met een mooi schattig gezichtje! Ze lijkt dan ook net een engeltje, maar daar blijft weinig van over in bed. Deze onderdanige tijger waardeert een aantal harde piemels die haar goed verwennen. Het is een heerlijk onderdanig sletje die graag gedeeld wordt door onbekende mannen. Ze is van Hindoestaanse komaf, is volslank, heeft een bovengemiddeld libido en haar slipjes kunt u uitwringen van nattigheid.
 
Amateur Artiesten:
2e Sessie

Fleur

is een knappe Nederlandse brunette van 21 jaar met hele stoute lichte bruine ogen. Ze heeft een figuur van een gezonde Hollandse meid, met prachtige volle borsten en een geweldige kont. Met een flinke passie voor piemels, piemels en uiteraard PIEMELS is ze echt belachelijk geil… Niet te stoppen die meid!

Gigi

is 23 jaar en deze meid is ZO BELACHELIJK GEIL, niet te filmen... Haar heerlijke stevige borsten en mooie geile kont maken haar, in combinatie met haar blauwe ogen en blond haar, compleet. Ze is lief, lekker pittig en helemaal gek op piemels! Het is een vrolijke meid met wie je een hoop lol kunt hebben en houdt van aandacht. Ze heeft echt van die zaadvragende ogen en ze gaat helemaal lossss wanneer u met haar speelt…

Lana

is een ware strijdster! Eentje met team gevoel die we altijd kunnen gebruiken in ons team, want om achter haar specialiteit te komen moet u haar naam maar eens omdraaien. Een echte liefhebster die enorm bedreven is. Een knappe intelligente meid van 29 jaar die een spetterende indruk heeft achtergelaten bij ons allemaal. Een dame met allure…

Nicolette

is een 27-jarige schoonheid, met een WAANZINNIG LICHAAM. Vrouwelijker dan dit kan bijna niet! De manier waarop haar mooie, grote en natuurlijke borsten samenkomen met haar enorme heerlijke kont, is voor elke liefhebber PARTY TIME. Ze is een Nederlandse meid met een prachtig klassiek gezicht en is verder zo gepassioneerd, dat seks met haar een wel zéééééér intense ervaring is.

Ziva

is een 29-jarige dame met een stoute blik, lekkere kont, goeie toeters en ze is super ondeugend. Met een uitstraling van een ‘rockchick is ze verslaafd aan zaad… Haar knal rode haar is nog net geen ‘glow in the dark’ hahaha Ze is 100% NL en te omschrijven als happy energiebommetje met een onderdanige inslag
 
Na zeer intensief overleg met de GGD, zijn zij akkoord gegaan met ons ‘Corona plan’ om weer te mogen beginnen. Bij deze nog HULDE aan de GGD voor het meedenken en hun advies. Daarna kregen we het dringende verzoek ons te houden aan de nieuwe ‘Coronaregels’ inzake de horecavergunning en is daar nu ook nog eens een maximum aantal van 30 deelnemers bijgekomen... Om keurig aan alle regels te kunnen voldoen, hebben we besloten om de avond in te gaan delen in 2 sessies van maximaal 30 deelnemers en 6 artiesten per sessie. Tevens mogen wij de aankomende periode geen gebruik maken van de Horecavergunning van de locaties. Dit houdt in dat wij geen alchohol mogen schenken en de restaurants dicht zijn. Anders dan normaal, maar ook zeker positief. Nu weet u namelijk precies hoeveel deelnemers en hoeveel artiesten er aanwezig zullen zijn. Met 30 heren en 6 meiden, kunnen we u nu echt een zéér luxe GB presenteren. Dus heren, ga hardlopen, zwemmen, bergbeklimmen, rekken, strekken of wat dan ook, want de poesjes van onze artiesten zijn HONGERIG en deze dames lusten u rauw…

PROGRAMMA:
: 1e Sessie 20:00 tot 22:30
20.00 tot 20:15 AANVANG en KENNISMAKING
20.15 Voorwoord
20.30 tot 22.30 GB

: 2e Sessie 23:00 tot 01:30
23.00 tot 23:15 AANVANG en KENNISMAKING
23.15 Voorwoord
23.30 tot 01.30 GB

Zoals u van ons mag verwachten, is alles zéér professioneel georganiseerd. Zo zijn er HAPJES, CONDOOMS, PERSOONLIJKE LOCKERS, HANDDOEKEN & DOUCHES aanwezig. Doordat er geen gebruik mag worden gemaakt van de horecavergunning mogen wij u geen limonade of drank schenken. Daarom kunt u zelf uw eigen drank meenemen, wij mogen u alleen water serveren. Heel vervelend en totaal niet gastvrij, maar het is op deze manier of helemaal geen 'Ramontische feestjes'. Hopelijk kunnen we snel weer Corona vrij feest vieren...

Wilt u ook een bijzondere en unieke ervaring??? BENT U KLAAR VOOR RAMONTIEK?!

Eigen bijdrage:
Heren:
LET OP! Bij de Organza hanteren ze een borg voor het gebruik van uw kluisje deze bedraagt €10. Bij inlevering van uw sleutel krijgt u de borg terug.

: € 160,- Deur

Adres:
Club Organza
Laan van Duuring 1
3621 LH Breukelen
GRATIS parkeren en OV in de buurt.

Geile & ongeduldige groetjes

'Team Ramontiek' & 'Club Organza' Via het prikbord op onze website kunnen deelnemers berichten achterlaten voor elkaar. Kunnen er mensen met u meerijden? Wilt u meerijden? Vind elkaar op het prikbord en help elkaar. ONE LOVE!

Hover-image-1Hover-image-1a

Swingers meet gangbangHover-image-2Hover-image-3a

Special location


AANMELDEN