Bent u klaar voor “RAMONTIEK”?!

Wat is Ramontiek?!
De nieuwe ‘erotische beweging’ in Europa van aantrekkelijke jonge mensen, van goed niveau, die nogal ondeugend zijn en graag ‘stoute feestjes’ geven in verschillende onderdelen van de erotiek. Er is romantiek en er is ‘Ramontiek’ en wat beide gemeen hebben, is dat het om stijl, klasse en respect gaat.
Ramontiek is ontstaan door een uit de hand gelopen hobby en met veel liefde voor het organiseren van erotische feesten. Gelukkig zijn er al een aantal goede event organisaties, maar wij willen het toch net even iets anders aanpakken…iets ‘Ramontischer’. Door ons netwerk werken wij samen met geweldige meiden en heren, allemaal sympathieke amateur artiesten. TOPPERS met een goede baan en/of studie, maar met een kleine ‘nymfomanische storing in hun bolletje’ 😊. Gezamenlijk vormen wij ‘Team Ramontiek’ en willen wij u de best mogelijke events presenteren. Ongeacht in welk segment binnen de erotiek, zijn het allemaal KLASSE feesten en deze organiseren wij transparant, professioneel, gepassioneerd en met heel veel lol.
Met zoveel ervaring binnen ons team op het gebied van seks, relaties zonder monogamie en het houden aan bepaalde afspraken, zou het zonde zijn als we deze ervaring niet zouden delen. Vandaar dat wij ook advies geven in het erotisch uitgaan en in het hebben van relaties hierbij. Zie meer informatie hierover bij advies.

Al onze feesten zijn voor iedereen, dus voor alleenstaande dames, heren en voor koppels. Knap of lelijk zijn is niet van belang en ook nationaliteit maakt niets uit. Zolang iedereen zich houdt aan onze maatstaven en dat zijn: respect voor elkaar, begrip voor elkaars wensen en grenzen, actief zijn, delen, afwijzing respecteren en lol maken met elkaar.

Er kunnen redenen zijn dat de artiesten u kunnen weigeren, maar dat zijn argumenten op het gebied van hygiëne en/of huids-aandoeningen waarin de artiesten zichzelf niet kunnen vinden. Meer informatie hierover onder het kopje regels.

Op dit moment organiseren wij een feest voor swingers en verschillende gangbangs. Wij zijn bezig met een ‘women only event’, maar daarover later meer. Onze feesten zijn prima toegankelijk voor dames, heren en stellen voor wie zo’n evenement de eerste keer is. We hebben al verschillende nieuwe alleenstaande dames, heren en koppels mogen begroeten die allemaal weer met een grote glimlach naar huis zijn gegaan. Dit komt door de perfecte ambiance en de manier waarop organisatie, deelnemers en artiesten samenwerken. We zijn dus echt een team: ‘Team Ramontiek’.
Wij zijn transparant! U krijgt altijd een dag van tevoren een e-mail met de laatste details over het betreffende event. Aanmelden per e-mail is verplicht met daarin uw leeftijd en een korte beschrijving van uw uiterlijk. Wij hanteren een VEILIGE SEKS- en ANTI DRUGS beleid! Ook bij overmatig alcoholgebruik heeft u kans dat wij u vragen het betreffende pand te verlaten. Er wordt toezicht gehouden, zodat alles voor iedereen naar wens verloopt. Heeft u speciale wensen? Laat het ons weten, want wij doen altijd ons best iedereen zijn dromen waar te laten maken.

    ‘Ramontisch nieuws?!’ Meldt u zelf nu aan
    LET OP! Wij versturen de nieuwsbrief vanaf een ander emailadres, dus check uw SPAM als u deze niet ontvangt.