parallax background

Optimale gymnastiek...
is 'Ramontiek'

Algemeen
U kunt voor al onze evenementen gewoon kaarten aan de deur kopen. De tarieven staan op onze website aangegeven bij het betreffende feest. LET OP: Iedereen dient zich in alle gevallen per e-mail of via de website aan te melden. Er zijn slechts 2 events waarvoor u zich niet hoeft aan te melden en dat zijn ‘Sextafette en Wonderland.
Early Bird:
Voor sommige evenementen zijn beperkt Early Bird tickets beschikbaar tot en met 3 weken voor aanvang van het event. Voor welke feesten deze beschikbaar zijn staat op onze website aangegeven bij de prijzen en wie het eerst komt, het eerst maalt. Voorbeeld: Wilt u bijvoorbeeld naar 'GangBang Deluxe' op 28 november, dan kunt u tot uiterlijk 7 november, indien nog voorradig, kaarten afnemen. Deze tickets zijn uitsluitend via onze website verkrijgbaar en u kunt ook anoniem betalen met bijvoorbeeld PayPal. U heeft hierbij de volgende betalingsmogelijkheden: … Indien u hiervan gebruik wilt maken drukt u op de gouden button rechts in de menu balk met de tekst {BUY TICKETS}. U krijgt een uitdraai van uw ticket met een unieke barcode die u aan de deur inlevert. Handig, discreet en gemakkelijk! Houd hiervoor onze agenda in de gaten, wees er vroeg bij en profiteer van een lage toegangsprijs.
Verhinderd?
Indien u een Early Bird heeft gekocht en u kunt onverwachts toch niet aanwezig zijn op het betreffende feest, mag u deze kaart gebruiken voor de volgende editie van dat event.

U bent uw kaart dus niet kwijt, zoals bij andere evenementen en dit maakt ons uniek! LET OP: Uw kaart is uitsluitend geldig voor de volgende editie een maand later. Voorwaarde is dat u zich uiterlijk 24 uur van tevoren per e-mail heeft afgemeld en hierin zullen wij géén concessies doen! Afmelden moet via ‘aanmelden at ramontiek punt nl’

‘Ramontisch nieuws?!’ Meldt u zelf nu aan
LET OP! Wij versturen de nieuwsbrief vanaf een ander emailadres, dus check uw SPAM als u deze niet ontvangt.
BUY TICKETS