parallax background

Optimale gymnastiek...
is 'Ramontiek'

Tickets
LET OP: Iedereen dient zich in alle gevallen per e-mail of via de website aan te melden. Voor koppels zijn er na aanmelding alleen kaarten aan de deur beschikbaar. Aangezien we erotische feesten geven en het niet voor alle heren mogelijk of wenselijk is om tickets via deze website te kopen, bieden wij de volgende mogelijkheden aan:

Optie 1:
U kunt bij elke Primera Gemakswinkel, met een landelijke dekking door heel Nederland, tickets voor onze evenementen kopen. Deze tickets verkopen we onder de naam ‘Beter Idee’. Voorbeeld: Wilt u bijvoorbeeld naar 'GangBang Deluxe' op 28 november, dan zegt u tegen de betreffende medewerker: ‘mag ik een kaartje voor het ‘Beter Idee’ van 28 november. U krijgt een uitdraai van uw ticket met een unieke barcode die u aan de deur inlevert. Alleen nog even aanmelden. Handig, discreet en gemakkelijk!

BELANGRIJK
Voor dit nieuwe systeem doen wij zaken met Paylogic. Mocht het zo zijn dat de desbetreffende medewerker het evenement van Beter idee niet kan vinden, dan moet u aangeven dat het verkoopsysteem PayLogic een partner is van Primera. U laat zich niet wegsturen en indien de medewerker geen actie wilt ondernemen, dan belt u ter plekke het volgende nummer van PayLogic +31 88 7000 170. Desnoods geeft u de telefoon aan de medewerker van Primera.
Optie 2:
Via onze website en bij deze optie hoeft u geen e-mail meer te sturen.
Optie 3:
U meldt uzelf vooraf aan per e-mail en nadat u van ons een bevestiging heeft ontvangen, betaalt u uw ticket contant aan de deur.
Early Bird:
Voor sommige feesten zijn beperkt Early Bird tickets beschikbaar tot en met 3 weken voor aanvang van het event. Wie het eerst komt, het eerst maalt. Voorbeeld: Wilt u bijvoorbeeld naar 'GangBang Deluxe' op 28 november, dan kunt u tot uiterlijk 7 november, indien nog voorradig, kaarten op deze website of bij de Primera kopen. Houd hiervoor onze agenda in de gaten. Wees er vroeg bij en profiteer van een lage toegangsprijs.

Verhinderd?
Indien u een kaart heeft gekocht en u onverwachts toch niet aanwezig kunt zijn op het betreffende feest, mag u deze kaart gebruiken voor de volgende editie van dat event. U bent uw kaart dus niet kwijt, zoals bij andere evenementen en dit maakt ons uniek!

LET OP: Uw kaart is uitsluitend geldig voor de volgende editie een maand later. Voorwaarde is dat u zich uiterlijk 24 uur van tevoren per e-mail heeft afgemeld en hierin zullen wij géén concessies doen! Afmelden moet via ‘aanmelden at ramontiek punt nl’

‘Ramontisch nieuws?!’ Meldt u zelf nu aan
LET OP! Wij versturen de nieuwsbrief vanaf een ander emailadres, dus check uw SPAM als u deze niet ontvangt.
BUY TICKETS