Optimale gymnastiek...
is 'Ramontiek'

Algemeen
U kunt voor al onze evenementen gewoon kaarten aan de deur kopen. De tarieven staan op onze website aangegeven bij het betreffende feest. LET OP: Iedereen dient zich in alle gevallen per e-mail of via de website aan te melden.
Early Bird:
Voor sommige evenementen zijn beperkt Early Bird tickets beschikbaar tot en met 3 weken voor aanvang van het event. Voor welke feesten deze beschikbaar zijn staat op onze website aangegeven bij de prijzen en wie het eerst komt, het eerst maalt. Voorbeeld: Wilt u bijvoorbeeld naar 'GangBang Deluxe' op 28 november, dan kunt u tot uiterlijk 7 november, indien nog voorradig, kaarten afnemen. Deze tickets zijn uitsluitend via onze website verkrijgbaar en u kunt ook anoniem betalen met bijvoorbeeld PayPal. U heeft hierbij de volgende betalingsmogelijkheden: iDeal, MasterCard, PayPal, Apple Pay, VISA, Sofort. Indien u hiervan gebruik wilt maken drukt u op de gouden button rechts in de menu balk met de tekst {BUY TICKETS}. U krijgt een uitdraai van uw ticket met een unieke barcode die u aan de deur inlevert. LET OP u dient deze ticket uit te printen en in te leveren aan de balie. Handig, discreet en gemakkelijk! Houd hiervoor onze agenda in de gaten, wees er vroeg bij en profiteer van een lage toegangsprijs.
Verhinderd?
Indien u een Early Bird heeft gekocht en u kunt onverwachts toch niet aanwezig zijn op het betreffende feest, mag u deze kaart uitsluitend gebruiken voor de volgende editie van dat event.

U bent uw kaart dus niet kwijt, zoals bij andere evenementen en dit maakt ons uniek! LET OP: Uw kaart is uitsluitend geldig voor de volgende editie een maand later. Voorwaarde is dat u zich uiterlijk 24 uur van tevoren per e-mail heeft afgemeld en hierin zullen wij géén concessies doen! Afmelden moet via ‘aanmelden at ramontiek punt nl’

    ‘Ramontisch nieuws?!’ Meldt u zelf nu aan
    LET OP! Wij versturen de nieuwsbrief vanaf een ander emailadres, dus check uw SPAM als u deze niet ontvangt.