parallax background

Dinsdag 28 Mei van 13.00 tot 16.00


‘STOUT’ De perfecte stoute middag voor swingers en singles.

STOUT

Met STOUT organiseert 'Ramontiek' een geil feest met een hoop lol en passie. Zowel onze jonge, knappe en geile amateur meiden, de organisatie, de locatie als wat mogelijkheden betreft zijn geweldig. Met 'Club Elite' als ideale plek om lekker knus er een intense dinsdagmiddag van te maken. Hier zult u niets te kort komen en met al het plezier zullen wij hier al uw stoute gangbang fantasieën proberen uit te laten komen...

'PRIVATE SWINGERS AREA' aanwezig waar singles alleen welkom zijn op uitnodiging van de koppels. Alles mag, alles kan, maar niets moet!

Amateur Artiesten:

Annabel

is 23 jaar, 170 cm, slank, knap en met haar hebben we wederom een pareltje in 'Team Ramontiek'. Ze is blond, heel klein beetje rossig en heeft een klassiek gezicht. Een jongedame met stijl die graag verwend wilt worden door meerdere mannen tegelijk. Ze heeft een lieve/warme uitstraling, maar haar mooie grote ogen verraden haar ondeugende karakter. Echt een topper!

Chiara

is 25 jaar en een echte geilerd. Geweldig vindt ze het om met een hoop lol heerlijk aangepakt te worden door een hoop harde piemels. Een knappe slanke brunette met mooie groene ogen en een paar flinke tieten. Ze heeft een wat ruige uitstraling, maar oh zo'n klein hartje. Verder is ze creatief en staat ze open voor geile ideeën, zolang ze zelf ook maar klaarkomt :-). Dit is een meid die er echt van geniet als ze wordt gebangd, maar probeer het zelf maar uit.
ALLE FOTO'S ZIJN 100% AUTHENTIEK, NIET TEVREDEN, GELIJK MELDEN EN.............EIGEN BIJDRAGE TERUG!

Met deze UNIEKE mooie mix van verschillende soorten knappe en geile Nederlandse meiden, presenteren wij u weer het allerbeste. Deze meiden komen als amateur sletjes en zijn ECHTE LIEFHEBBERS en dat zult u merken ook wanneer u seks met ze heeft. Onze gedragsregels vindt u onder het kopje ‘regels’. LEES DEZE GOED DOOR ALSTUBLIEFT!!! Zodat iedereen weet wat hij kan verwachten en wat ervan hem wordt verwacht!

Zoals u van ons mag verwachten, is alles zéér professioneel georganiseerd. Zo zijn er HAPJES, DRANKJES, CONDOOMS, PERSOONLIJKE LOCKERS, HANDDOEKEN, DOUCHES EN JACUZZI AANWEZIG!

Wilt u ook een bijzondere en unieke ervaring??? Kunt u deze JONGE TIJGERS aan? Bent u klaar voor 'RAMONTIEK'?!

Eigen bijdrage:
Dames:
: Gratis toegang voor actieve dames

Stellen:
: € 50,- Deur

Heren:
: € 125,- Early Bird
: € 150,- Reguliere Ticket
: € 175,- Deur

Adres:
'Club Elite'
Bergerweg 26
1815 AD Alkmaar
Hover-image-1Hover-image-1a

Swingers & SinglesHover-image-2004-Snacks

Drinks & SnacksBUY TICKETS