parallax background

Dinsdag 29 December van 13.00 tot 16.00


‘STOUT’ De perfecte stoute middag voor swingers en singles.

STOUT

Met STOUT organiseert 'Ramontiek' een geil feest met een hoop lol en passie. Zowel onze jonge, knappe en geile amateur meiden, de organisatie, de locatie als wat mogelijkheden betreft zijn geweldig. Met 'Club Elite' als ideale plek om lekker knus er een intense dinsdagmiddag van te maken. Hier zult u niets te kort komen en met al het plezier zullen wij hier al uw stoute gangbang fantasieën proberen uit te laten komen...

'PRIVATE SWINGERS AREA' aanwezig waar singles alleen welkom zijn op uitnodiging van de koppels. Alles mag, alles kan, maar niets moet!

Amateur Artiesten:

Fleur

is een knappe Nederlandse brunette van 21 jaar met hele stoute lichte bruine ogen. Ze heeft een figuur van een gezonde Hollandse meid, met prachtige volle borsten en een geweldige kont. Met een flinke passie voor piemels, piemels en uiteraard PIEMELS is ze echt belachelijk geil… Niet te stoppen die meid!

Tamara

is een 25-jarige Nederlandse lieverd met een mooi schattig gezichtje! Ze lijkt dan ook net een engeltje, maar daar blijft weinig van over in bed. Deze onderdanige tijger waardeert een aantal harde piemels die haar goed verwennen. Het is een heerlijk onderdanig sletje die graag gedeeld wordt door onbekende mannen. Ze is van Hindoestaanse komaf, is volslank, heeft een bovengemiddeld libido en haar slipjes kunt u uitwringen van nattigheid.
ALLE FOTO'S ZIJN 100% AUTHENTIEK, NIET TEVREDEN, GELIJK MELDEN EN.............EIGEN BIJDRAGE TERUG!

Met deze UNIEKE mooie mix van verschillende soorten knappe en geile Nederlandse meiden, presenteren wij u weer het allerbeste. Deze meiden komen als amateur sletjes en zijn ECHTE LIEFHEBBERS en dat zult u merken ook wanneer u seks met ze heeft. Onze gedragsregels vindt u onder het kopje ‘regels’. LEES DEZE GOED DOOR ALSTUBLIEFT!!! Zodat iedereen weet wat hij kan verwachten en wat ervan hem wordt verwacht!

Zoals u van ons mag verwachten, is alles zéér professioneel georganiseerd. Zo zijn er HAPJES, DRANKJES, CONDOOMS, PERSOONLIJKE LOCKERS, HANDDOEKEN, DOUCHES EN JACUZZI AANWEZIG!

Wilt u ook een bijzondere en unieke ervaring??? Kunt u deze JONGE TIJGERS aan? Bent u klaar voor 'RAMONTIEK'?!

Eigen bijdrage:
Dames:
: Gratis toegang voor actieve dames

Stellen:
: € 50,- Deur

Heren:
: € 150,- Reguliere Ticket

Adres:
'Club Elite'
Bergerweg 26
1815 AD Alkmaar
Hover-image-1Hover-image-1a

Swingers & SinglesHover-image-2004-Snacks

Drinks & SnacksAANMELDEN