parallax background

Dinsdag 27 Oktober van 13.00 tot 16.00


‘STOUT’ De perfecte stoute middag voor swingers en singles.

STOUT

Met STOUT organiseert 'Ramontiek' een geil feest met een hoop lol en passie. Zowel onze jonge, knappe en geile amateur meiden, de organisatie, de locatie als wat mogelijkheden betreft zijn geweldig. Met 'Club Elite' als ideale plek om lekker knus er een intense dinsdagmiddag van te maken. Hier zult u niets te kort komen en met al het plezier zullen wij hier al uw stoute gangbang fantasieën proberen uit te laten komen...

'PRIVATE SWINGERS AREA' aanwezig waar singles alleen welkom zijn op uitnodiging van de koppels. Alles mag, alles kan, maar niets moet!

Amateur Artiesten:

Kim

is een bijzondere dame van 23 jaar. Seks met haar is een festijn, want ze is zo wellustig en intens. U zult haar voelen genieten wanneer u met haar speelt. Donkerblond haar, blauwe ogen met een lieve doch ondeugende uitstraling. Ze heeft 3 piercings in haar tong en daarmee bewerkt ze uw apparaat zoals u nog niet eerder heeft gevoeld. Met ook nog eens een goed gevoel voor ritme, want als u haar ziet ‘twerken’ of een man ziet berijden… Echt een kanjer, hoe komen we toch aan zoveel geluk?!

xxx

Mysterious Guest
ALLE FOTO'S ZIJN 100% AUTHENTIEK, NIET TEVREDEN, GELIJK MELDEN EN.............EIGEN BIJDRAGE TERUG!

Met deze UNIEKE mooie mix van verschillende soorten knappe en geile Nederlandse meiden, presenteren wij u weer het allerbeste. Deze meiden komen als amateur sletjes en zijn ECHTE LIEFHEBBERS en dat zult u merken ook wanneer u seks met ze heeft. Onze gedragsregels vindt u onder het kopje ‘regels’. LEES DEZE GOED DOOR ALSTUBLIEFT!!! Zodat iedereen weet wat hij kan verwachten en wat ervan hem wordt verwacht!

Zoals u van ons mag verwachten, is alles zéér professioneel georganiseerd. Zo zijn er HAPJES, DRANKJES, CONDOOMS, PERSOONLIJKE LOCKERS, HANDDOEKEN, DOUCHES EN JACUZZI AANWEZIG!

Wilt u ook een bijzondere en unieke ervaring??? Kunt u deze JONGE TIJGERS aan? Bent u klaar voor 'RAMONTIEK'?!

Eigen bijdrage:
Dames:
: Gratis toegang voor actieve dames

Stellen:
: € 50,- Deur

Heren:
: € 150,- Reguliere Ticket

Adres:
'Club Elite'
Bergerweg 26
1815 AD Alkmaar
Hover-image-1Hover-image-1a

Swingers & SinglesHover-image-2004-Snacks

Drinks & SnacksBUY TICKETS