parallax background

Dinsdag 27 Augustus van 13.00 tot 16.00


‘STOUT’ De perfecte stoute middag voor swingers en singles.

STOUT

Met STOUT organiseert 'Ramontiek' een geil feest met een hoop lol en passie. Zowel onze jonge, knappe en geile amateur meiden, de organisatie, de locatie als wat mogelijkheden betreft zijn geweldig. Met 'Club Elite' als ideale plek om lekker knus er een intense dinsdagmiddag van te maken. Hier zult u niets te kort komen en met al het plezier zullen wij hier al uw stoute gangbang fantasieën proberen uit te laten komen...

'PRIVATE SWINGERS AREA' aanwezig waar singles alleen welkom zijn op uitnodiging van de koppels. Alles mag, alles kan, maar niets moet!

Amateur Artiesten:

Daphne

is 22 jaar en deze meid is ZO BELACHELIJK GEIL, niet te filmen. Vorige keer meegekomen met haar vriendin om te kijken, maar ze lag er al binnen 20 minuten tussenin en dat werd gelijk KEIHARDE PORNO! Daphne is wel voor de echte neukerds, want mevrouwtje wilt goed aangepakt worden en met respect worden gedomineerd. Heerlijk lichaam heeft ze met blond haar en blauwe ogen en het is gewoon een knappe meid.

Stella

is 22 jaar en een onwijs lekkerding! Sprankelende groene ogen, stevig, mooi, lang bruin haar en een verrukkelijk lichaam. Lekkere kont, grote borsten en een bijzonder aangenaam gezicht. Ze ziet er schattig uit, maar is nogal EIGENWIJS en laat zich zeker niet ‘het kaas van haar brood eten’. Ze geniet van het leven en doet precies wat ze wilt. Nu wilt ze voor de eerste keer een GB doen. Heren, kom en laat deze slet even zien hoe het werkt!
ALLE FOTO'S ZIJN 100% AUTHENTIEK, NIET TEVREDEN, GELIJK MELDEN EN.............EIGEN BIJDRAGE TERUG!

Met deze UNIEKE mooie mix van verschillende soorten knappe en geile Nederlandse meiden, presenteren wij u weer het allerbeste. Deze meiden komen als amateur sletjes en zijn ECHTE LIEFHEBBERS en dat zult u merken ook wanneer u seks met ze heeft. Onze gedragsregels vindt u onder het kopje ‘regels’. LEES DEZE GOED DOOR ALSTUBLIEFT!!! Zodat iedereen weet wat hij kan verwachten en wat ervan hem wordt verwacht!

Zoals u van ons mag verwachten, is alles zéér professioneel georganiseerd. Zo zijn er HAPJES, DRANKJES, CONDOOMS, PERSOONLIJKE LOCKERS, HANDDOEKEN, DOUCHES EN JACUZZI AANWEZIG!

Wilt u ook een bijzondere en unieke ervaring??? Kunt u deze JONGE TIJGERS aan? Bent u klaar voor 'RAMONTIEK'?!

Eigen bijdrage:
Dames:
: Gratis toegang voor actieve dames

Stellen:
: € 50,- Deur

Heren:
: € 150,- Reguliere Ticket

Adres:
'Club Elite'
Bergerweg 26
1815 AD Alkmaar
Hover-image-1Hover-image-1a

Swingers & SinglesHover-image-2004-Snacks

Drinks & SnacksBUY TICKETS