parallax background

Vrijdag 20 September van 21:00 tot 02:00


'Sextafette' De gezonde work-out voor de vrijdagavond

Sextafette
GEZOND NIEUWS! We gaan wat extra calorieën verbranden tijdens de meeste prettige work-out mogelijk. Maandelijks zullen wij u op de vrijdagavond FLINK AANPAKKEN met zéér getalenteerde 'coaches' die u werkelijk zullen laten zweten. Deze training is niet voor de mensen met een zwak hart, want dit gaat MEGA LOS!

Uiteraard kunt u weer dezelfde klasse, gezelligheid, respect en kwaliteit verwachten als op onze andere feesten. Bij dit feest laten we alles los, dus u hoeft zich NIET AAN TE MELDEN! Wilt u behalve zelf actief zijn ook genieten van veel actie om u heen?

Amateur Artiesten:

Annabel

is 21 jaar, 170 cm.,slank, knap en met haar hebben we wederom een pareltje in 'Team Ramontiek' Ze is blond, heel klein beetje rossig en heeft een klassiek gezicht. Een jongedame met style die graag verwend wilt worden door meerdere mannen tegelijk. Ze heeft een lieve/warme uitstraling, maar haar mooie grote ogen verraden haar ondeugende karakter. Echt een topper!

Chiara

is 25 jaar en een echte geilerd. Geweldig vindt ze het om met een hoop lol heerlijk aangepakt te worden door een hoop harde piemels. Een knappe slanke brunette met mooie groene ogen en een paar flinke tieten. Ze heeft een wat ruige uitstraling, maar oh zo'n kleine hartje. Verder is ze creatief en staat ze open voor geile ideeën, zolang ze zelf ook maar klaar komt :-) Dit is een meid die er echt van geniet als ze wordt gebangd, maar probeer het zelf maar uit

Pauline

is een mooie Nederlandse jongedame van 25 jaar. Prachtig klassiek gezicht met een nogal schuchtere uitstraling. Daar blijft echter weinig van over als ze losgaat, zoals is gebleken bij 'GB Deluxe' waar ze begon als bardame, maar eindigde als. Blond haar met groene ogen en ze heeft veel energie. Super lieve en gezellige meid, maar deze geilerd kan niet wachten om genomen te worden door vreemde heren.

Stella

is 22 jaar en een onwijs lekkerding! Sprankelende groene ogen, stevig, mooi, lang bruin haar en een verrukkelijk lichaam. Lekkere kont, grote borsten en een bijzonder aangenaam gezicht. Ze ziet er schattig uit, maar is nogal EIGENWIJS en laat zich zeker niet ‘het kaas van haar brood eten’. Ze geniet van het leven en doet precies wat ze wilt. Nu wilt ze voor de eerste keer een GB doen. Heren, kom en laat deze slet even zien hoe het werkt!
ALLE FOTO'S ZIJN 100% AUTHENTIEK, NIET TEVREDEN, GELIJK MELDEN EN.............EIGEN BIJDRAGE TERUG!

Met deze UNIEKE mooie mix van verschillende soorten knappe en geile Nederlandse meiden, presenteren wij u weer het allerbeste. Deze meiden komen als amateur sletjes en zijn ECHTE LIEFHEBBERS en dat zult u merken ook wanneer u seks met ze heeft. Onze gedragsregels vindt u onder het kopje ‘regels’. LEES DEZE GOED DOOR ALSTUBLIEFT!!! Zodat iedereen weet wat hij kan verwachten en wat ervan hem wordt verwacht!

PROGRAMMA:
21.00 AANVANG en KENNISMAKING
22.00 SPEECH
22.15 tot 02.00 GB

Zoals u van ons mag verwachten, is alles zéér professioneel georganiseerd. Zo zijn er HAPJES, DRANKJES, CONDOOMS, PERSOONLIJKE LOCKERS, HANDDOEKEN, DOUCHES EN EEN JACUZZI AANWEZIG! Bij lekker weer, kunnen we ook gezellig buiten 'trainen' in de tuin.

Wilt u ook een bijzondere en unieke ervaring??? Kunt u deze JONGE TIJGERS aan? Bent u klaar voor 'RAMONTIEK'?!

Eigen bijdrage:

Dames:
: € 25,- Deur / Gratis toegang voor actieve dames

Stellen:
: € 50,- Deur

Heren:
: € 150,- Reguliere Ticket

Adres:
Café Secret Dreams
Kapitein Grantstraat 22
7821 AR, Emmen
GRATIS parkeren

Geile en ongeduldige groetjes,

'Team Ramontiek' & 'Secret Dreams Crew'

Hover-image-1Hover-image-1a

Swingers meet gangbangHover-image-2Hover-image-3a

Special location


BUY TICKETS