'Ramontische' Huisregels

Huisregels

De gewenste leeftijd van onze deelnemers is vanaf 18 tot 55 jaar (Bent u 60 jaar, u bent gezond en u ziet er nog goed en jonger uit, prima en gewoon komen! Bent u 25 jaar, weegt u 50 kilo te zwaar en ruikt u niet fris, kunt u wellicht een weigering krijgen). Dit gaat dus NIET over knap of lelijk zijn, een bierbuikje of nationaliteit! Indien u niet schoon en fris bent, veel te veel overgewicht heeft of lichamelijke aandoeningen heeft waarin de artiesten zichzelf niet kunnen vinden (huidaandoeningen, puisten bij genitaliën etc.) kunnen zij u weigeren. Alle artiesten zijn normale mensen met een 'lichtelijke nymfomanie storing' in hun bolletje hihi. Zij doen dit als amateur en willen dan ook graag spelen met vrouwen/mannen waarvan ze geen afkeer hebben. U weet zelf het beste wat de staat van uw gezondheid en hygiëne is en deze meiden/heren zijn echt geen zeikerds. Indien de dames/heren u afwijzen om de hierboven beschreven redenen en u komt alsnog, dan kunt u het de artiesten niet kwalijk nemen als zij u weigeren.

Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid in de buurt van de clubs waarmee wij samenwerken. U bent welkom 15 minuten voor aanvang en mocht u eerder zijn, ga dan alstublieft niet de hele tijd voor de deur staan wachten maar in/bij de auto of op een afstandje.

Het is ten strengste verboden om beeld of video materiaal op te nemen tijdens onze events. Helaas gaan de technologieën zo snel en zijn ze al zover, dat er hedendaags ook horloges en brillen hiervan voorzien zijn. Wij zijn hiervan op de hoogte, en als wij hier iemand op betrappen zal deze deelnemer gelijk worden verwijderd en nooit meer welkom zijn op onze feestjes.

• Hapjes, drankjes (water, limonade, bier & wijn), condooms, handdoeken, douches en bij enkele locaties jacuzzi, sauna en zwembad zijn allemaal inbegrepen. Voor sterke drank dient u extra te betalen. HET IS SLIM OM SLIPPERS MEE TE NEMEN!

Bij binnenkomst wordt er contant afgerekend en ontvangt u uw kluissleutel. Iedereen kleedt zich gelijk om en gaat alvast genieten van de ambiance. Wij proberen het voor iedereen veilig en gezellig te maken, maar daar hebben wij jullie ook bij nodig. Mocht er iemand onopgemerkt vreemd of onacceptabel gedrag vertonen, meld dat bij ons alstublieft.

• Voor onze gangbang events geldt, dat een groep mensen MET ELKAAR een vrouw beminnen. Er wordt gewisseld om de dames om de beurt te verwennen en de deelnemers maken ruimte voor elkaars wensen. Niemand wordt overgeslagen en niemand ligt continue bovenop één van de dames! Gewoon elkaar helpen om er een geweldig feest van te maken. Zijn er nog specifieke wensen? Meld ze bij ons en wij zullen altijd ons best doen zodat IEDEREEN met een glimlach naar huis gaat en graag terugkomt op ons volgende feestje.

• RESPECT! Ook al willen de dames lekker aangepakt worden, willen ze wel met respect worden behandeld. Dit geldt uiteraard ook voor de overige deelnemers, iedereen wilt hetzelfde dus behandel elkaar als teamleden :-). Tevens geldt dit voor de ruimte die wij huren. Indien iemand iets kapot maakt, zal hij zelf de eventuele schade moeten vergoeden. Hier gaan we uiteraard niet van uit, want het wordt een positief en gezellig feest waarbij er een hoop lol en flinke portie erotiek is.

• Wat seks betreft, is veel afhankelijk van het moment en de persoon. Bijvoorbeeld: als een meisje net een (aantal) keer anaal is genomen, wilt ze misschien even niet meer. Gewoon even wachten totdat ze wel weer zover is. De artiesten en gasten hebben allemaal verschillende wensen en grenzen, dus gewoon even vragen als u iets wilt. Anaal, DP, DVP etc. kan, maar niet bij allemaal!

• De artiesten staan vermeldt op de advertentie. Alle overige dames die komen zijn, net als u, onze gasten. Zij komen uiteraard niet voor niets en zullen echt wel losgaan op hun eigen manier. Zij hebben echter geen enkele verplichting naar iemand en doen dus ook precies waar ze zelf zin in hebben. Wees charmant, gezellig en afwachtend en wellicht heeft u geluk. Mocht u toevallig pech hebben, dat de desbetreffende meid u weigert, helaas en op naar de volgende! U gaat niet kinderachtig, boos of teleurgesteld reageren, want wij zijn heren met klasse en wensen de dame gewoon nog heel veel plezier toe. Of u gaat eruit...

• Nog even voor de duidelijkheid: GEEN P&P SEKS - NIET SPUGEN – DOMINEREN OF EEN KLAPJE OP DE BILLEN IS PRIMA. VOLG HIERMEE DE ARTIESTEN MAAR - DIT FEEST IS PUUR OP VROUWEN GERICHT! BIJ ONS EXTREME FEEST GELDEN ANDERE REGELS, DIE U VANTEVOREN KENBAAR WORDEN GEMAAKT.

• Zorg dat u FRIS&FRUITIG aan komt. Zo niet, even douchen van tevoren, want douches, douchegel, deodorant, MONDWATER en handdoeken zijn aanwezig om uzelf op te frissen.

• Mocht u toevallig een bekende uit het privéleven zijn van één van de artiesten en diegene zichzelf daarbij niet prettig voelt, kan het zijn dat wij u de toegang weigeren. U krijgt dan korting op het volgende feestje waarbij de betreffende artiest uiteraard niet aanwezig zal zijn. Wij gaan ervan uit dat u dit begrijpt.

• Wij hanteren een VEILIGE SEKS en ANTI DRUGS beleid. Ook bij overmatig alcohol gebruik zullen wij u de toegang weigeren.

Naar onze mening, allemaal normale regels om er legendarische events van te maken!
We kunnen niet wachten.....
Geile en zééééér ongeduldige groetjes,

'Team Ramontiek'