parallax background

VRIJDAG 31 Mei van 13.00 t/m 16.00


‘Ramontiek in België’ De erotische sensatie voor swingers en singles.
Ramontiek in België

Met Ramontiek in België organiseren wij een gezellig, geil en bijzonder actief feest. Zowel onze jonge, knappe en geile amateur sletjes, actieve stelletjes en aangename deelnemers zorgen voor een waar seksfestijn. Met Swingersclub ‘Max Follies' presenteren wij u een ideale locatie waar u niets tekort zult komen. Met al het plezier zullen wij hier ons uiterste best doen om al uw ondeugende seks fantasieën uit te laten komen...

'PRIVATE SWINGERS AREA' aanwezig waar singles alleen welkom zijn op uitnodiging van de koppels. Alles mag, alles kan, maar niets moet!

Amateur Artiesten:

Annabel

is 23 jaar, 170 cm, slank, knap en met haar hebben we wederom een pareltje in 'Team Ramontiek'. Ze is blond, heel klein beetje rossig en heeft een klassiek gezicht. Een jongedame met stijl die graag verwend wilt worden door meerdere mannen tegelijk. Ze heeft een lieve/warme uitstraling, maar haar mooie grote ogen verraden haar ondeugende karakter. Echt een topper!

Luna

is een absolute topper, die haar sporen al ruimschoots heeft verdiend op verschillende feestjes. Zij is waarschijnlijk één van de drie GEKSTE GB prinsessen die ons mooie landje te bieden heeft. Het is een lekkere brunette met fel blauwe zaadvragende ogen die menig man zal doen verblozen. 27 jaar met een magistraal OERRR Nederlandse kont en geile echte borsten. Maar heren alstublieft: ZORG DAT HAAR HEERLIJKE BILLEN WERKELIJK BONT EN BLAAUW WORDEN GESLAGEN! Zij geilt hierop en heeft mij speciaal gevraagd MANNELIJKE MANNEN met een FLINKE KLAP uit te nodigen. Anders is mevrouw niet helemaal happy...WIE DURFT!?!

Nikky

is 38 jaar, klein, blond en heeft een WAANZINNIG geil lijf! Ze is lekker strak, met heerlijke stevige tietjes en een geweldige geile kont. Ze is belachelijk lenig, heeft blauwe ogen waarin je wegsmelt en een plaatje van een gezicht. Ze is echt knap en wauw wat een FREAK, zo geil.

Stella

is 22 jaar en een onwijs lekkerding! Sprankelende groene ogen, stevig, mooi, lang bruin haar en een verrukkelijk lichaam. Lekkere kont, grote borsten en een bijzonder aangenaam gezicht. Ze ziet er schattig uit, maar is nogal EIGENWIJS en laat zich zeker niet ‘het kaas van haar brood eten’. Ze geniet van het leven en doet precies wat ze wilt. Nu wilt ze voor de eerste keer een GB doen... Heren, kom en laat deze slet even zien hoe het werkt!
ALLE FOTO'S ZIJN 100% AUTHENTIEK, NIET TEVREDEN, GELIJK MELDEN EN.............EIGEN BIJDRAGE TERUG!

Met deze UNIEKE mooie mix van verschillende soorten knappe en geile Nederlandse meiden, presenteren wij u weer het allerbeste. Deze meiden komen als amateur sletjes en zijn ECHTE LIEFHEBBERS en dat zult u merken ook wanneer u seks met ze heeft. Onze gedragsregels vindt u onder het kopje ‘regels’. LEES DEZE GOED DOOR ALSTUBLIEFT!!! Zodat iedereen weet wat hij kan verwachten en wat ervan hem wordt verwacht!

Zoals u van ons mag verwachten, is alles zéér professioneel georganiseerd. Zo zijn er HAPJES, DRANKJES, CONDOOMS, PERSOONLIJKE LOCKERS, HANDDOEKEN EN DOUCHES AANWEZIG!

Wilt u ook een bijzondere en unieke ervaring??? Kunt u deze JONGE TIJGERS aan? Bent u klaar voor 'RAMONTIEK'?!


Dames:
: Gratis toegang voor actieve dames

Stellen:
: € 50,- Deur

Heren:
: € 125,- Early Bird
: € 150,- Reguliere Ticket
: € 150,- Deur

Adres:
Swingersclub Max Follies
Vosberg 1
2460 Lichtaart. Belgie
GRATIS parkeren

Hover-image-1Hover-image-1a

Swingers meet gangbangHover-image-2Hover-image-3a

Special location


BUY TICKETS