parallax background

Donderdag 26 September van 13.00 t/m 16.00


‘Ramontiek in België’ De erotische sensatie voor swingers en singles.
Ramontiek in België

Met Ramontiek in België organiseren wij een gezellig, geil en bijzonder actief feest. Zowel onze jonge, knappe en geile amateur sletjes, actieve stelletjes en aangename deelnemers zorgen voor een waar seksfestijn. Met Swingersclub ‘Max Follies' presenteren wij u een ideale locatie waar u niets tekort zult komen. Met al het plezier zullen wij hier ons uiterste best doen om al uw ondeugende seks fantasieën uit te laten komen...

'PRIVATE SWINGERS AREA' aanwezig waar singles alleen welkom zijn op uitnodiging van de koppels. Alles mag, alles kan, maar niets moet!

Amateur Artiesten:

Chiara

is 25 jaar en een echte geilerd. Geweldig vindt ze het om met een hoop lol heerlijk aangepakt te worden door een hoop harde piemels. Een knappe slanke brunette met mooie groene ogen en een paar flinke tieten. Ze heeft een wat ruige uitstraling, maar oh zo'n kleine hartje. Verder is ze creatief en staat ze open voor geile ideeën, zolang ze zelf ook maar klaar komt :-) Dit is een meid die er echt van geniet als ze wordt gebangd, maar probeer het zelf maar uit

Madelon

is 27 jaar en een....ECHTE SLET! Een hele bijzondere vrouw met enorm veel talenten, vraag haar maar eens om een lapdance… Of als je mevrouwtje ziet squirten, WAUWWWW Ze spuit je echt recht in je gezicht wanneer ze je berijdt... NEEM EEN DUIKBRIL MEE! Blond haar, blauwe ogen en een geweldig lichaam. Een knappe meid met een enorme ‘porno uitstraling’ Ze is al snel uitgegroeid tot één van onze toppers en dat zult u merken ook hihi

Pauline

is een mooie Nederlandse jongedame van 25 jaar. Prachtig klassiek gezicht met een nogal schuchtere uitstraling. Daar blijft echter weinig van over als ze losgaat, zoals is gebleken bij 'GB Deluxe' waar ze begon als bardame, maar eindigde als. Blond haar met groene ogen en ze heeft veel energie. Super lieve en gezellige meid, maar deze geilerd kan niet wachten om genomen te worden door vreemde heren.

Stella

is 22 jaar en een lekkerding! Sprankelende blauwe ogen, mooi lang blond haar en een strak lichaam. Klein kontje, mooie borstjes en een bijzonder aangenaam gezicht. Ze ziet er schattig uit, maar is nogal EIGENWIJS en laat zeker niet ‘het kaas van haar brood eten’ Ze geniet van het leven, is gek op seks en doet precies wat ze wilt. Heren kom en laat deze slet even zien hoe het werkt!
ALLE FOTO'S ZIJN 100% AUTHENTIEK, NIET TEVREDEN, GELIJK MELDEN EN.............EIGEN BIJDRAGE TERUG!

Met deze UNIEKE mooie mix van verschillende soorten knappe en geile Nederlandse meiden, presenteren wij u weer het allerbeste. Deze meiden komen als amateur sletjes en zijn ECHTE LIEFHEBBERS en dat zult u merken ook wanneer u seks met ze heeft. Onze gedragsregels vindt u onder het kopje ‘regels’. LEES DEZE GOED DOOR ALSTUBLIEFT!!! Zodat iedereen weet wat hij kan verwachten en wat ervan hem wordt verwacht!

Zoals u van ons mag verwachten, is alles zéér professioneel georganiseerd. Zo zijn er HAPJES, DRANKJES, CONDOOMS, PERSOONLIJKE LOCKERS, HANDDOEKEN EN DOUCHES AANWEZIG!

Wilt u ook een bijzondere en unieke ervaring??? Kunt u deze JONGE TIJGERS aan? Bent u klaar voor 'RAMONTIEK'?!


Dames:
: Gratis toegang voor actieve dames

Stellen:
: € 50,- Deur

Heren:
: € 150,- Reguliere Ticket

Adres:
Swingersclub Max Follies
Vosberg 1
2460 Lichtaart. Belgie
GRATIS parkeren

Hover-image-1Hover-image-1a

Swingers meet gangbangHover-image-2Hover-image-3a

Special location


BUY TICKETS