parallax background

Woensdag 10 July van 13:00 tot 16:00


‘Alles kan, alles mag, want het is ‘Poesjesdag!’

Poesjesdag
Midden in het land en midden in de werkweek presenteren wij u 'Poesjsdag'. Een vrolijke en geile woensdagmiddag waar u weer dezelfde klasse, gezelligheid, respect en kwaliteit kunt verwachten als op onze andere feesten. Dus ondeugende vrienden uit NL, zijn jullie klaar voor een intense woensdag?! Dat breek zo lekker de week :-)

Amateur Artiesten:

Madelon

is 27 jaar en een....ECHTE SLET! Een hele bijzondere vrouw met enorm veel talenten, vraag haar maar eens om een lapdance… Of als je mevrouwtje ziet squirten, WAUWWWW Ze spuit je echt recht in je gezicht wanneer ze je berijdt... NEEM EEN DUIKBRIL MEE! Blond haar, blauwe ogen en een geweldig lichaam. Een knappe meid met een enorme ‘porno uitstraling’ Ze is al snel uitgegroeid tot één van onze toppers en dat zult u merken ook hihi

Tara

is een 21-jarige vrolijke meid, met een heerlijk slank lichaam. Met daarop een zalige kont, waar ze fantastisch mee kan bewegen en met een flinke echte voorgevel. Ze is een licht getinte Nederlandse meid van Indiaanse komaf die graag gedeeld wordt door onbekende mannen. Deze lekkere slettebak is altijd bijzonder nat van geiligheid en u zult haar voelen genieten wanneer u met haar speelt.
ALLE FOTO'S ZIJN 100% AUTHENTIEK, NIET TEVREDEN, GELIJK MELDEN EN.............EIGEN BIJDRAGE TERUG!

Met deze UNIEKE mooie mix van verschillende soorten knappe en geile Nederlandse meiden, presenteren wij u weer het allerbeste. Deze meiden komen als amateur sletjes en zijn ECHTE LIEFHEBBERS en dat zult u merken ook wanneer u seks met ze heeft. Onze gedragsregels vindt u onder het kopje ‘regels’. LEES DEZE GOED DOOR ALSTUBLIEFT!!! Zodat iedereen weet wat hij kan verwachten en wat ervan hem wordt verwacht!

Zoals u van ons mag verwachten, is alles zéér professioneel georganiseerd. Zo zijn er HAPJES, DRANKJES, CONDOOMS, PERSOONLIJKE LOCKERS, HANDDOEKEN, EN DOUCHES AANWEZIG.

Wilt u ook een bijzondere en unieke ervaring??? Kunt u deze JONGE TIJGERS aan?
Bent u klaar voor Ramontiek?!

Eigen bijdrage:

Dames:
: € 10,-

Stellen:
: € 50,-

Heren:
: € 150,- Reguliere Ticket

Adres:
Club Amouret'te
Gageldijk 6
3602 AL Maarssen
GRATIS parkeren in de buurt

Geile en ongeduldige groetjes,

'Team Ramontiek' & 'Club Amouret'te crew'

Hover-image-1Hover-image-1a

Swingers meet gangbangHover-image-2Hover-image-3a

Special location


BUY TICKETS