parallax background

Vrijdag 28 Februari van 20.00 tot 02.00


‘België vs Nederland’ De meest ondeugende artiesten van de Benelux, waar alles erotisch losgaat!

België vs Nederland

Jawel. wij presenteren u deze keer de allerbeste GB artiesten van beide landen! Bij deze 'wedstrijd orgie' kunt u werkelijk waar uw vingers aflikken. Iets anders mag ook overigens... Een seksfestijn waar klasse en kwaliteit voorop staan. Voor zowel onze mooie gangbangshow die wij u gaan aanbieden, de organisatie, de locatie als wat mogelijkheden en comfort betreft. Met 'The Climax' als decor presenteren wij jullie de ideale plek om volledig, in style, lossss te kunnen gaan. Hier zullen jullie niets tekort komen en met al het plezier zullen wij hier al jullie stoute sex fantasieën proberen uit te laten komen.

Dit feest is bedoeld voor de actieve deelnemers en niet voor diegene die alleen komen om te dansen, eten of om te kijken en bekeken te worden!

Van 21.00 tot 01.00 zullen beneden 6 jonge en knappe artiesten een bijzonder geile gangbang show geven. Hier vliegen werkelijk de vonken vanaf en deze show zal u de juiste prikkels geven om zelf ook......de boel te gaan verkennen. Het is echt een LIVE PORNOFILM en het mooie is dat uzelf in en uit kunt springen wanneer u dat wenst. Dat is toch geweldig :-)

Deze meiden zijn ECHTE LIEFHEBBERS en dat zult u merken ook wanneer u met ze speelt. Onze GEDRAGSREGELS vindt u op onze website, LEES DEZE GOED DOOR ALSTUBLIEFT!!! Zodat iedereen weet wat hij kan verwachten en wat ervan hem wordt verwacht!

Hierbij de artiesten van beiden landen:

RODE DUIVELS:
ORANJE LEEUWINNEN:
Meer info over de artiesten? Zie onze website en zie recensies over het Nederlands trio en onze feesten op Hookers nl. Dan zoeken bij gangbangs onder de naam: 'Ramontiek'. Over het Belgische trio kunt u info vinden bij Hookers nl en dan kijken bij GB's onder de naam: 'The Climax'. ALLE FOTO'S ZIJN 100% AUTHENTIEK!

Zoals u van ons mag verwachten, is alles zéér professioneel georganiseerd. Zo zijn er HAPJES, (STERKE) DRANK, CONDOOMS, PERSOONLIJKE LOCKERS, HANDDOEKEN, DOUCHES EN EEN GEWELDIGE SAUNA AANWEZIG!

Wilt u ook een bijzondere en unieke ervaring??? BENT U KLAAR VOOR RAMONTIEK?!

Eigen bijdrage:
Dames:
: € 25,- Deur

Stellen:
: € 80,- Deur

Heren:
: € 125,- Deur

Adres:
Parenclub The Climax
Molsesteenweg 5
2490 Balen. Belgie

Geile & ongeduldige groetjes

'Team Ramontiek' & 'Parenclub The Climax'.

Hover-image-1Hover-image-1a

Swingers meet gangbangHover-image-2Hover-image-3a

Special location


BUY TICKETS