parallax background

VRIJDAG 23 Augustus van 21:00 tot 03:00


The Extreme sensation
is part of the mind

Madness
Ramontiek gaat Extreem!! Met al het plezier presenteren wij u dé nieuwe Fetish sensatie van de Lage Landen, 'Madness', voor al uw geile, perverse verlangens. Bij de meeste BDSM feesten is het niet altijd even actief omdat iedereen in zijn rol zit of bezig is met een spel. Bij onze 'normale' GB's krijgen wij vaak de vraag of het niet iets extremer kan. Vandaar dit feest waarbij alles samenkomt en de echte WAANZIN van start kan gaan.

Vrijdag 23 Augustus van 21.00 tot 03.00 - te Breukelen

Een ACTIEVE 'FETISCH GB' met 5 geile sletten waarvan 4 Sub en 1 Dominant zijn. Nieuwsgierig of ervaren? Bent u een Sub of Dominant? Zijn jullie dat D/s stel? Heeft u onvervulde verlangens of wilt u gewoon keihard van leer gaan? Meld u aan, in deze kinky omgeving voorzien van alle ongemakken is bijna alles mogelijk! De organisatie bewaakt enkele harde grenzen van individuele deelnemers, maar feitelijk is niets te gek...

Rapeplay, Bondage, Caning, Tranny play Flogging, Golden shower, Waterplay en ga maar door. Zijn er toch nog wensen die niet aan bod dreigen te komen? geef dit aan bij de organisatie of de Dominant van de betreffende slet. Vanaf 22.00 uur worden de lustslavinnetjes ter keuring aan de deelnemers aangeboden en kan 'de MADNESS' beginnen!

Beneden zal de EXTREME GB plaatsvinden en de meesteres zal de aanwezige onderdanige heren aanpakken waar ze wilt!.
Onderdanig:

Annabel

is 21 jaar, 170 cm.,slank, knap en met haar hebben we wederom een pareltje in 'Team Ramontiek' Ze is blond, heel klein beetje rossig en heeft een klassiek gezicht. Een jongedame met style die graag verwend wilt worden door meerdere mannen tegelijk. Ze heeft een lieve/warme uitstraling, maar haar mooie grote ogen verraden haar ondeugende karakter. Echt een topper!

Daphne

is 22 jaar en deze meid is ZO BELACHELIJK GEIL, niet te filmen. Vorige keer meegekomen met haar vriendin om te kijken, maar ze lag er al binnen 20 minuten tussenin en dat werd gelijk KEIHARDE PORNO! Daphne is wel voor de echte neukerds, want mevrouwtje wilt goed aangepakt worden en met respect worden gedomineerd. Heerlijk lichaam heeft ze met blond haar en blauwe ogen en het is gewoon een knappe meid.

Estelle

is 22 jaar, volbloed Nederlandse, mega knap en is hard op weg DE GANGBANG SENSATIE van het jaar te worden!!! Blond haar met schitterende ogen en lekkere volle lippen. Doordat ze zo sportief is, heeft ze een geweldig lichaam met alles in de juiste proporties en helemaal echt! Het is echt zo'n keurig net 'hockey meisje', maar ondertussen. Haar lichaam is zo heerlijk strak met zo'n super klein vetlaagje erom heen, BRILJANT! En ze gaat als een trein.

Luna

is een absolute topper, die haar sporen al ruimschoots heeft verdiend op verschillende feestjes. Zij is waarschijnlijk één van de drie GEKSTE GB prinsessen die ons mooie landje te bieden heeft. Het is een lekkere brunette met fel blauwe zaadvragende ogen die menig man zal doen verblozen. 27 jaar met een magistraal OERRR Nederlandse kont en geile echte borsten. Maar heren alstublieft. ZORG DAT HAAR HEERLIJKE BILLEN WERKELIJK BONT&BLAAUW WORDEN GESLAGEN! Zij geilt hierop en heeft mij special gevraagd MANNELIJKE MANNEN met een FLINKE KLAP uit te nodigen. Anders is mevrouw niet helemaal happy.....WIE DURFT!?!
Dominant:

Kim

MEESTERES!!
Met deze UNIEKE mix van verschillende soorten knappe en geile Nederlandse meiden, presenteren wij u weer het allerbeste. Deze meiden zijn ECHTE LIEFHEBBERS en dat zult u merken ook wanneer u seks met ze heeft of ze aanpakt. Onze GEDRAGSREGELS kunt u vinden bij regels LEES DEZE GOED DOOR ALSTUBLIEFT!!! Zodat iedereen weet wat hij kan verwachten en wat ervan hem wordt verwacht!.

Dussss u kan 6 UUR LANG voor een eigen bijdrage van €150,- deze sub sletjes zo vaak nemen, aanpakken en onderspuiten als wat u zelf aan kunt. Voor de 'zuinige' onder ons, DAT IS DUS SLECHTS €25,- PER UUR..........voor minimaal 5 meisjes en pure WAANZIN!

Zoals u van ons mag verwachten, is alles zéér professioneel georganiseerd. Zo zijn er HAPJES, DRANKJES, LACHGAS, CONDOOMS, PERSOONLIJKE LOCKERS, HANDDOEKEN & DOUCHES aanwezig!

Wilt u ook een bijzondere en unieke ervaring??? BENT U KLAAR VOOR RAMONTIEK?! Kom langs, deze gekkigheid zult u niet snel vergeten! Vragen/opmerkingen??? Bellen/mailen aub! Whatsapp en SMS worden niet beantwoord.

Eigen bijdrage:

Dames:
: Gratis toegang voor actieve dames

Stellen:
: € 80,- Deur

Heren:
: € 125,- Early Bird
: € 150,- Reguliere Ticket
: € 175,- Deur

Locatie:
Club Organza
Laan van Duuring 1
3621 LH Breukelen
(GRATIS parkeren voor de deur)

Komt u met het OV?! WIJ ZULLEN U KOSTELOOS OPHALEN OM 20.30 VANAF TREINSTATION BREUKELEN.

Geile en ongeduldige groetjes,

'Team Ramontiek' & 'Club Organza Crew'

Hover-image-1Hover-image-1a

Swingers meet gangbangHover-image-2Hover-image-3a

Special location


BUY TICKETS