parallax background

Vrijdag 20 November van 13:00 tot 19:00


The Extreme sensation
is part of the mind

Madness
Ramontiek gaat Extreem!! Met al het plezier presenteren wij u dé nieuwe Fetish sensatie van de Lage Landen, 'Madness', voor al uw geile, perverse verlangens. Bij de meeste BDSM feesten is het niet altijd even actief omdat iedereen in zijn rol zit of bezig is met een spel. Bij onze 'normale' GB's krijgen wij vaak de vraag of het niet iets extremer kan. Vandaar dit feest waarbij alles samenkomt en de echte WAANZIN van start kan gaan.

Vrijdag 20 November van 13.00 tot 19.00 - te Zaandijk

Een ACTIEVE 'FETISCH GB' met 5 geile sletten waarvan 4 Sub en 1 Dominant zijn. Nieuwsgierig of ervaren? Bent u een Sub of Dominant? Zijn jullie dat D/s stel? Heeft u onvervulde verlangens of wilt u gewoon keihard van leer gaan? Meld u aan, in deze kinky omgeving voorzien van alle ongemakken is bijna alles mogelijk! De organisatie bewaakt enkele harde grenzen van individuele deelnemers, maar feitelijk is niets te gek...

Rapeplay, Bondage, Caning, Tranny play Flogging, Golden shower, Waterplay en ga maar door. Zijn er toch nog wensen die niet aan bod dreigen te komen? geef dit aan bij de organisatie of de Dominant van de betreffende slet. Vanaf 13.00 uur worden de lustslavinnetjes ter keuring aan de deelnemers aangeboden en kan 'de MADNESS' beginnen!

Beneden zal de EXTREME GB plaatsvinden en de meesteres zal de aanwezige onderdanige heren aanpakken waar ze wilt!.
Onderdanig:
Dominant:
TGirl:

Kim

MEESTERES!!

Tess

TGirl
Met deze UNIEKE mix van verschillende soorten knappe en geile Nederlandse meiden, presenteren wij u weer het allerbeste. Deze meiden zijn ECHTE LIEFHEBBERS en dat zult u merken ook wanneer u seks met ze heeft of ze aanpakt. Onze GEDRAGSREGELS kunt u vinden bij regels LEES DEZE GOED DOOR ALSTUBLIEFT!!! Zodat iedereen weet wat hij kan verwachten en wat ervan hem wordt verwacht!.

Dussss u kan 6 UUR LANG voor een eigen bijdrage van €150,- deze sub sletjes zo vaak nemen, aanpakken en onderspuiten als wat u zelf aan kunt. Voor de 'zuinige' onder ons, DAT IS DUS SLECHTS €25,- PER UUR..........voor minimaal 5 meisjes en pure WAANZIN!

PROGRAMMA:
13.00 AANVANG en KENNISMAKING
14.00 SPEECH
14.15 tot 18.00 GB
18.00 tot 19.00 NAGENIETEN

Zoals u van ons mag verwachten, is alles zéér professioneel georganiseerd. Zo zijn er HAPJES, DRANKJES, LACHGAS, CONDOOMS, PERSOONLIJKE LOCKERS, HANDDOEKEN & DOUCHES aanwezig!

Wilt u ook een bijzondere en unieke ervaring??? BENT U KLAAR VOOR RAMONTIEK?! Kom langs, deze gekkigheid zult u niet snel vergeten! Vragen/opmerkingen??? Bellen/mailen aub! Whatsapp en SMS worden niet beantwoord.

Eigen bijdrage:

Dames:
: € 10,- Deur

Stellen:
: € 80,- Deur

Heren:
: € 125,- Early Bird*
: € 175,- Deur
*verkrijgbaar tot 30 Oktober

Locatie:
Parenclub 'de ShowBoat'
Lagedijk 328, 1544 BX Zaandijk
GRATIS parkeren en OV in de buurt.

Geile & ongeduldige groetjes

'Team Ramontiek' & 'ShowBoat Crew'.

Hover-image-1Hover-image-1a

Swingers meet gangbangHover-image-2Hover-image-3a

Special location


AANMELDEN