parallax background

Vrijdag 19 Juni van 13:00 tot 19:00


The Extreme sensation
is part of the mind

Madness
Ramontiek gaat Extreem!! Met al het plezier presenteren wij u dé nieuwe Fetish sensatie van de Lage Landen, 'Madness', voor al uw geile, perverse verlangens. Bij de meeste BDSM feesten is het niet altijd even actief omdat iedereen in zijn rol zit of bezig is met een spel. Bij onze 'normale' GB's krijgen wij vaak de vraag of het niet iets extremer kan. Vandaar dit feest waarbij alles samenkomt en de echte WAANZIN van start kan gaan.

Vrijdag 20 Maart van 13.00 tot 19.00 - te Zaandijk

Een ACTIEVE 'FETISCH GB' met 5 geile sletten waarvan 4 Sub en 1 Dominant zijn. Nieuwsgierig of ervaren? Bent u een Sub of Dominant? Zijn jullie dat D/s stel? Heeft u onvervulde verlangens of wilt u gewoon keihard van leer gaan? Meld u aan, in deze kinky omgeving voorzien van alle ongemakken is bijna alles mogelijk! De organisatie bewaakt enkele harde grenzen van individuele deelnemers, maar feitelijk is niets te gek...

Rapeplay, Bondage, Caning, Tranny play Flogging, Golden shower, Waterplay en ga maar door. Zijn er toch nog wensen die niet aan bod dreigen te komen? geef dit aan bij de organisatie of de Dominant van de betreffende slet. Vanaf 13.00 uur worden de lustslavinnetjes ter keuring aan de deelnemers aangeboden en kan 'de MADNESS' beginnen!

Beneden zal de EXTREME GB plaatsvinden en de meesteres zal de aanwezige onderdanige heren aanpakken waar ze wilt!.
Onderdanig:

Celiné

is 21 jaar, blank, knap en heeft blond haar met schitterende ogen. Ze is klein, slank en heeft mooie kleine borstjes en een volle kont. Ze heeft een schattige uitstraling, beetje '18 jarige babysitter type'. Ze is ook echt een lieverd en je kan heerlijk met haar spelen. Daarbuiten is ze belachelijk geil en sensueel, maar houd van een harde aanpak en is graag onderdanig. AANPAKKEN DEZE SLET, echt een AANRADER!

Chiara

is 25 jaar en een echte geilerd. Geweldig vindt ze het om met een hoop lol heerlijk aangepakt te worden door een hoop harde piemels. Een knappe slanke brunette met mooie groene ogen en een paar flinke tieten. Ze heeft een wat ruige uitstraling, maar oh zo'n kleine hartje. Verder is ze creatief en staat ze open voor geile ideeën, zolang ze zelf ook maar klaar komt :-) Dit is een meid die er echt van geniet als ze wordt gebangd, maar probeer het zelf maar uit

Fleur

is een knappe Nederlandse brunette van 21 jaar met hele stoute lichte bruine ogen. Ze heeft een figuur van een gezonde Hollandse meid, met prachtige volle borsten en een geweldige kont. Met een flinke passie voor piemels, piemels en uiteraard PIEMELS is ze echt belachelijk geil… Niet te stoppen die meid!

Luna

is een absolute topper, die haar sporen al ruimschoots heeft verdiend op verschillende feestjes. Zij is waarschijnlijk één van de drie GEKSTE GB prinsessen die ons mooie landje te bieden heeft. Het is een lekkere brunette met fel blauwe zaadvragende ogen die menig man zal doen verblozen. 27 jaar met een magistraal OERRR Nederlandse kont en geile echte borsten. Maar heren alstublieft. ZORG DAT HAAR HEERLIJKE BILLEN WERKELIJK BONT&BLAAUW WORDEN GESLAGEN! Zij geilt hierop en heeft mij special gevraagd MANNELIJKE MANNEN met een FLINKE KLAP uit te nodigen. Anders is mevrouw niet helemaal happy.....WIE DURFT!?!

Ruby

zouden de verhalen dan toch kloppen over roodharige dames?! Met Ruby hebben we echt de buiten categorie binnengehaald, WAUWWW. Dit moet u hebben gezien, ‘normaal’, anaal, DVP, DP en op een gegeven moment was iemand gewoon zijn vuist kwijt… Ze is ook nog eens knap met daarbij een heerlijk slank lichaam, een paar flinke jetsers en een hoop tattoos. Met deze 28-jarige kanjer is het gangbangen met een hoofdletter G en tijdens een pauze kunt u met haar ook een gezellig gesprek op niveau verwachten.
Dominant:
TGirl:

Kim

MEESTERES!!

Tess

TGirl
Met deze UNIEKE mix van verschillende soorten knappe en geile Nederlandse meiden, presenteren wij u weer het allerbeste. Deze meiden zijn ECHTE LIEFHEBBERS en dat zult u merken ook wanneer u seks met ze heeft of ze aanpakt. Onze GEDRAGSREGELS kunt u vinden bij regels LEES DEZE GOED DOOR ALSTUBLIEFT!!! Zodat iedereen weet wat hij kan verwachten en wat ervan hem wordt verwacht!.

Dussss u kan 6 UUR LANG voor een eigen bijdrage van €150,- deze sub sletjes zo vaak nemen, aanpakken en onderspuiten als wat u zelf aan kunt. Voor de 'zuinige' onder ons, DAT IS DUS SLECHTS €25,- PER UUR..........voor minimaal 5 meisjes en pure WAANZIN!

PROGRAMMA:
13.00 AANVANG en KENNISMAKING
14.00 SPEECH
14.15 tot 18.00 GB
18.00 tot 19.00 NAGENIETEN

Zoals u van ons mag verwachten, is alles zéér professioneel georganiseerd. Zo zijn er HAPJES, DRANKJES, LACHGAS, CONDOOMS, PERSOONLIJKE LOCKERS, HANDDOEKEN & DOUCHES aanwezig!

Wilt u ook een bijzondere en unieke ervaring??? BENT U KLAAR VOOR RAMONTIEK?! Kom langs, deze gekkigheid zult u niet snel vergeten! Vragen/opmerkingen??? Bellen/mailen aub! Whatsapp en SMS worden niet beantwoord.

Eigen bijdrage:

Dames:
: € 10,- Deur

Stellen:
: € 80,- Deur

Heren:
: € 125,- Early Bird*
: € 175,- Deur
*verkrijgbaar tot 29 Mei

Locatie:
Parenclub 'de ShowBoat'
Lagedijk 328, 1544 BX Zaandijk
GRATIS parkeren en OV in de buurt.

Geile & ongeduldige groetjes

'Team Ramontiek' & 'ShowBoat Crew'.

Hover-image-1Hover-image-1a

Swingers meet gangbangHover-image-2Hover-image-3a

Special location


BUY TICKETS