parallax background

Donderdag 29 Augustus van 13:00 tot 16:00


‘Gangbang Deluxe’ De orgie waar luxe, klasse en stijl samenkomen.

Gangbang Deluxe

Met Gangbang Deluxe organiseert 'Ramontiek' een luxe orgie waar klasse en kwaliteit voorop staan. Voor zowel onze jonge, knappe en geile amateur meiden, de organisatie, de locatie als wat mogelijkheden en comfort betreft. Met 'Villa Weizigt' als decor presenteren wij u een PRACHTIG en FANTASIEVOL TONEEL. De ideale plek om volledig, in stijl, lossss te kunnen gaan. Hier zult u niets tekort komen en met al het plezier zullen wij hier al uw stoute gangbang fantasieën proberen uit te laten komen.....

Wij presenteren u 5 NEDERLANDSE GB TOPPERS, waar u 3 uur lang mee mag spelen. Indien het te druk wordt, zullen we altijd artiesten naar ratio inzetten. Dus zoals jullie van ons gewend zijn, zullen wij altijd voldoende artiesten aanwezig hebben bij 'Ramontiek' feestjes.

Amateur Artiesten:

Chiara

is 25 jaar en een echte geilerd. Geweldig vindt ze het om met een hoop lol heerlijk aangepakt te worden door een hoop harde piemels. Een knappe slanke brunette met mooie groene ogen en een paar flinke tieten. Ze heeft een wat ruige uitstraling, maar oh zo'n kleine hartje. Verder is ze creatief en staat ze open voor geile ideeën, zolang ze zelf ook maar klaar komt :-) Dit is een meid die er echt van geniet als ze wordt gebangd, maar probeer het zelf maar uit

Kim

is een bijzondere dame van 23 jaar. Seks met haar is een festijn, want ze is zo wellustig en intens. U zult haar voelen genieten wanneer u met haar speelt. Donkerblond haar, blauwe ogen met een lieve doch ondeugende uitstraling. Ze heeft 3 piercings in haar tong en daarmee bewerkt ze uw apparaat zoals u nog niet eerder heeft gevoeld. Met ook nog eens een goed gevoel voor ritme, want als u haar ziet ‘twerken’ of een man ziet berijden. Echt een kanjer, hoe komen we toch aan zoveel geluk?!

Luna

is een absolute topper, die haar sporen al ruimschoots heeft verdiend op verschillende feestjes. Zij is waarschijnlijk één van de drie GEKSTE GB prinsessen die ons mooie landje te bieden heeft. Het is een lekkere brunette met fel blauwe zaadvragende ogen die menig man zal doen verblozen. 27 jaar met een magistraal OERRR Nederlandse kont en geile echte borsten. Maar heren alstublieft........ZORG DAT HAAR HEERLIJKE BILLEN WERKELIJK BONT&BLAAUW WORDEN GESLAGEN! Zij geilt hierop en heeft mij special gevraagd MANNELIJKE MANNEN met een FLINKE KLAP uit te nodigen. Anders is mevrouw niet helemaal happy.....WIE DURFT!?!

Madelon

is 27 jaar en een ECHTE SLET! Een hele bijzondere vrouw met enorm veel talenten, vraag haar maar eens om een lapdance… Of als je mevrouwtje ziet squirten, WAUWWWW. Ze spuit je echt recht in je gezicht wanneer ze je berijdt: NEEM EEN DUIKBRIL MEE! Blond haar, blauwe ogen en een geweldig lichaam. Een knappe meid met een enorme ‘porno uitstraling’. Ze is al snel uitgegroeid tot één van onze toppers en dat zult u merken ook hihi.

Pauline

is een mooie Nederlandse jongedame van 25 jaar. Prachtig klassiek gezicht met een nogal schuchtere uitstraling. Daar blijft echter weinig van over als ze losgaat, zoals is gebleken bij 'GB Deluxe' waar ze begon als bardame, maar eindigde als........ Blond haar met groene ogen en ze heeft veel energie. Super lieve en gezellige meid, maar deze geilerd kan niet wachten om genomen te worden door vreemde heren.
 
ALLE FOTO'S ZIJN 100% AUTHENTIEK, NIET TEVREDEN, GELIJK MELDEN EN.............EIGEN BIJDRAGE TERUG!

Met deze UNIEKE mooie mix van verschillende soorten knappe en geile Nederlandse meiden, presenteren wij u weer het allerbeste. Deze meiden komen als amateur sletjes en zijn ECHTE LIEFHEBBERS en dat zult u merken ook wanneer u seks met ze heeft. Onze gedragsregels vindt u onder het kopje ‘regels’. LEES DEZE GOED DOOR ALSTUBLIEFT!!! Zodat iedereen weet wat hij kan verwachten en wat ervan hem wordt verwacht!

Zoals u van ons mag verwachten, is alles zéér professioneel georganiseerd. Zo zijn er HAPJES, DRANKJES, CONDOOMS, PERSOONLIJKE LOCKERS, HANDDOEKEN, DOUCHES, SAUNA EN EEN WAANZINNIG ZWEMBAD AANWEZIG!

Wilt u ook een bijzondere en unieke ervaring??? BENT U KLAAR VOOR RAMONTIEK?!

Eigen bijdrage:

Dames:
: Gratis toegang voor actieve dames

Stellen:
: € 50,- Deur

Heren:
: € 150,- Early Bird
: € 175,- Reguliere Ticket
: € 190,- Deur

Komt u later? Prima, eigen bijdrage blijft hetzelfde tot 15.00. Daarna zijn de heren welkom voor €100,- en de stelletjes voor € 25,-

Adres:
'Villa Weizigt'
Kilweg 10
3316 EB te Dordrecht
GRATIS parkeren

Komt u met het OV?! WIJ ZULLEN U KOSTELOOS OPHALEN OM 12.30 VANAF DORDRECHT CENTRAAL STATION.

We kunnen niet wachten. Geile groetjes,

'Team Ramontiek' & 'Villa Weizigt Crew’

Hover-image-1Hover-image-1a

Swingers meet gangbangHover-image-2Hover-image-3a

Special location


BUY TICKETS