parallax background

Zaterdag 14 Maart van 14:00 tot 17:00


‘Gangbang Deluxe’ De orgie waar luxe, klasse en stijl samenkomen.

Gangbang Deluxe

Met Gangbang Deluxe organiseert 'Ramontiek' een luxe orgie waar klasse en kwaliteit voorop staan. Voor zowel onze jonge, knappe en geile amateur meiden, de organisatie, de locatie als wat mogelijkheden en comfort betreft. Met 'Villa Weizigt' als decor presenteren wij u een PRACHTIG en FANTASIEVOL TONEEL. De ideale plek om volledig, in stijl, lossss te kunnen gaan. Hier zult u niets tekort komen en met al het plezier zullen wij hier al uw stoute gangbang fantasieën proberen uit te laten komen.....

Wij presenteren u 5 NEDERLANDSE GB TOPPERS, waar u 3 uur lang mee mag spelen. Indien het te druk wordt, zullen we altijd artiesten naar ratio inzetten. Dus zoals jullie van ons gewend zijn, zullen wij altijd voldoende artiesten aanwezig hebben bij 'Ramontiek' feestjes.

Amateur Artiesten:

Eva

onze 41-jarige Engelse seksverslaafde, is wel heel erg bijzonder! Het is een intrigerende, spannende en wulpse dame en een echte doener. Ze heeft een mooi, klassiek en gaaf gezicht, schattig klein kontje en haar echte borsten zijn....MEESTERLIJK! Ze heeft een prachtig strak lichaam en ze is enorm geil. Met al haar kenmerken, moet je als 'meiden liefhebber' deze chick gewoon hebben gevoeld. GELOOF ME!!!

Fleur

is een knappe Nederlandse brunette van 21 jaar met hele stoute lichte bruine ogen. Ze heeft een figuur van een gezonde Hollandse meid, met prachtige volle borsten en een geweldige kont. Met een flinke passie voor piemels, piemels en uiteraard PIEMELS is ze echt belachelijk geil… Niet te stoppen die meid!

Gigi

is 23 jaar en deze meid is ZO BELACHELIJK GEIL, niet te filmen... Haar heerlijke stevige borsten en mooie geile kont maken haar, in combinatie met haar blauwe ogen en blond haar, compleet. Ze is lief, lekker pittig en helemaal gek op piemels! Het is een vrolijke meid met wie je een hoop lol kunt hebben en houdt van aandacht. Ze heeft echt van die zaadvragende ogen en ze gaat helemaal lossss wanneer u met haar speelt…

Pauline

is een mooie Nederlandse jongedame van 25 jaar. Prachtig klassiek gezicht met een nogal schuchtere uitstraling. Daar blijft echter weinig van over als ze losgaat, zoals is gebleken bij 'GB Deluxe' waar ze begon als bardame, maar eindigde als........ Blond haar met groene ogen en ze heeft veel energie. Super lieve en gezellige meid, maar deze geilerd kan niet wachten om genomen te worden door vreemde heren.

Ruby

Zouden de verhalen dan toch kloppen over roodharige dames?! Met Ruby hebben we echt de buiten categorie binnengehaald, WAUWWW. Dit moet u hebben gezien, ‘normaal’, anaal, DVP, DP en op een gegeven moment was iemand gewoon zijn vuist kwijt… Ze is ook nog eens knap met daarbij een heerlijk slank lichaam, een paar flinke jetsers en een hoop tattoos. Met deze 28-jarige kanjer is het gangbangen met een hoofdletter G en tijdens een pauze kunt u met haar ook een gezellig gesprek op niveau verwachten.
 
ALLE FOTO'S ZIJN 100% AUTHENTIEK, NIET TEVREDEN, GELIJK MELDEN EN.............EIGEN BIJDRAGE TERUG!

Met deze UNIEKE mooie mix van verschillende soorten knappe en geile Nederlandse meiden, presenteren wij u weer het allerbeste. Deze meiden komen als amateur sletjes en zijn ECHTE LIEFHEBBERS en dat zult u merken ook wanneer u seks met ze heeft. Onze gedragsregels vindt u onder het kopje ‘regels’. LEES DEZE GOED DOOR ALSTUBLIEFT!!! Zodat iedereen weet wat hij kan verwachten en wat ervan hem wordt verwacht!

Zoals u van ons mag verwachten, is alles zéér professioneel georganiseerd. Zo zijn er HAPJES, DRANKJES, CONDOOMS, PERSOONLIJKE LOCKERS, HANDDOEKEN, DOUCHES, SAUNA EN EEN WAANZINNIG ZWEMBAD AANWEZIG!

Wilt u ook een bijzondere en unieke ervaring??? BENT U KLAAR VOOR RAMONTIEK?!

Eigen bijdrage:

Dames:
: Gratis toegang voor actieve dames

Stellen:
: € 50,- Deur

Heren:
: € 150,- Early Bird *
: € 190,- Deur
*verkrijgbaar tot 22 Februari

Komt u later? Prima, eigen bijdrage blijft hetzelfde tot 15.00. Daarna zijn de heren welkom voor €100,- en de stelletjes voor € 25,-

Adres:
'Villa Weizigt'
Kilweg 10
3316 EB te Dordrecht
GRATIS parkeren

Komt u met het OV?! WIJ ZULLEN U KOSTELOOS OPHALEN OM 12.30 VANAF DORDRECHT CENTRAAL STATION.

We kunnen niet wachten. Geile groetjes,

'Team Ramontiek' & 'Villa Weizigt Crew’

Hover-image-1Hover-image-1a

Swingers meet gangbangHover-image-2Hover-image-3a

Special location


BUY TICKETS