Kiest u voor chique?! ‘Ramontiek’

Events op maat
Met al het plezier geven wij graag de best mogelijke feesten, maar uiteraard heeft iedereen andere behoeftes en ideeën over wat het beste past voor hun feest. Daarom kunt u contact met ons opnemen en precies aangeven wat uw wensen zijn. Wij gaan daarop ons uiterste best doen om deze in vervulling te laten gaan en om te zorgen dat u het best mogelijke feest zult beleven.
Alle artiesten zijn amateur liefhebbers die deze events voor hun eigen en uw plezier doen. Het zijn stuk voor stuk aantrekkelijke, gepassioneerde en intelligente jonge mensen die, indien gewenst, ook nog een rol kunnen spelen die het beste past bij uw fantasieën. Zoals bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, vriendenfeest of als u een ‘reverse gangbang’ wenst. Dit geldt ook voor dames die een persoonlijke gangbang wensen of samen met vriendinnen. Wellicht wilt u een feest als ondeugend trio of wilt u gewoon artiesten op uw feestje uitnodigen. We horen graag van u! Ondanks dat er verschillende mogelijkheden zijn bij ons, kunnen wij niet tegemoetkomen aan 1-op-1 verzoeken. Wij zijn een evenementenbureau en geen escortbureau.
Het zijn echte toppers en dat zult u merken ook wanneer u hen ontmoet. In tegenstelling tot professionals, genieten zij zelf ook enorm en dat stralen zij ook uit. Aangezien deze meiden en heren dit als hobby buiten hun normale dagelijkse werkzaamheden doen, is het wel belangrijk dat u op tijd aangeeft wat u precies wilt, zodat wij daar de juiste artiesten bij kunnen plaatsen.

In goed overleg vooraf en met een scherpe, open en eerlijke evaluatie achteraf, zitten wij overal bovenop en kunt u heerlijk relaxen en verzekerd zijn van kwaliteit en plezier. Wij zijn er voor iedereen met een ‘ondeugend plan’… Tarieven worden, net zoals het event, op maat gemaakt. Bent u klaar voor Ramontiek?! Dames, heren, stellen en/of groepen, we horen graag van u! Alles op basis van vertrouwen, respect en discretie uiteraard.
Contact: ìnfo@ramontiek.nl.

    ‘Ramontisch nieuws?!’ Meldt u zelf nu aan
    LET OP! Wij versturen de nieuwsbrief vanaf een ander emailadres, dus check uw SPAM als u deze niet ontvangt.