parallax background

Vrijdag 1 Januari van 12.00 tot 17.00


'Ramontiek' precies 2 jaar!

2 Jaar Ramontiek!

Wat is het toch ongelooflijk snel gegaan, maar we bestaan bijna alweer twee jaar. Na een geweldig 2019 was het stilstaan, doorgaan, stilstaan en weer doorgaan. Het was een bijzonder Corona Jaartje. Desondanks wordt je maar één keer 2 jaar en als je jarig bent ... dan geef je een feestje :-) Daarom is iedereen welkom op 1 januari van 12.00 tot 17.00 om onze verjaardag en nieuwjaar te vieren. LET OP! SPECIAAL VOOR ONZE TROUWE KLANTEN (deelnemers die afgelopen jaar minimaal 1 keer per maand zijn geweest en zichzelf VOOR 10 DECEMBER aanmelden) IS DE ENTREE SLECHTS €125,-. Voor de eventuele overige bezoekers is de eigen bijdrage nu in verband met CORONA €225,-.

Er zullen op z'n minst 6 meiden van 'Team Ramontiek' aanwezig zijn en minimaal 5 daarvan doen een gangbang. Er zullen meerdere tijgers aanwezig zijn en ze gaan elkaar wellicht afwisselen, dus zo kunt u met nog meer kanjers spelen. Bij 'Ramontiek' is alles mogelijk...... Hier vindt u alvast wat gezamelijke foto's van de artiesten van events van het afgelopen jaar. Deze meiden zijn ECHTE LIEFHEBBERS en dat zult u merken ook wanneer u met ze speelt.

'Team Ramontiek'
002—Actions
003—Actions
005—Actions
006—Actions
007—Actions
008—Actions
010—Actions
001—Actions
004—Actions
009—Actions
 
Met deze UNIEKE mooie mix van verschillende soorten knappe en geile Nederlandse meiden, presenteren wij u weer het allerbeste. Deze meiden komen als amateur sletjes en zijn ECHTE LIEFHEBBERS en dat zult u merken ook wanneer u seks met ze heeft. Onze gedragsregels vindt u onder het kopje ‘regels’. LEES DEZE GOED DOOR ALSTUBLIEFT!!! Zodat iedereen weet wat hij kan verwachten en wat ervan hem wordt verwacht!

Zoals u van ons mag verwachten, is alles zéér professioneel georganiseerd. Zo zijn er CONDOOMS, PERSOONLIJKE LOCKERS, HANDDOEKEN, DOUCHES, SAUNA EN EEN JACUZZI AANWEZIG!

Wilt u ook een bijzondere en unieke ervaring??? BENT U KLAAR VOOR RAMONTIEK?!

Eigen bijdrage:
Heren:
: € 125,- Trouwe deelnemers (Voor 10 DECEMBER aanmelden)
: € 225,- Overige deelnemers

Adres:
Parenclub 'de ShowBoat'
Lagedijk 328, 1544 BX Zaandijk
GRATIS parkeren en OV in de buurt.

Geile & ongeduldige groetjes

'Team Ramontiek' & 'ShowBoat Crew'.

Hover-image-1Hover-image-1a

Swingers meet gangbangHover-image-2Hover-image-3a

Special location


AANMELDEN