Aanmelden:
Bij al onze events dient u zich aan te melden via e-mail. Zo kunnen wij iedereen een ideale ambiance garanderen.

Is er voor iedereen met een open, ondeugende en respectvolle geest.

Fantaseert u wel eens om mee te doen aan een gangbang of een swingersfeest maar bent u nog een beetje huiverig voor het idee? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Want bij ons voelt u zich gelijk thuis en op uw gemak.

'Ramontiek' staat voor stoute feestjes maar met klasse en stijl. Feestjes die op wisselende locaties worden georganiseerd, in alle discretie. Met ongelofelijk aantrekkelijke amateur artiesten, samenwerkende deelnemers en een organisatie die in harmonie samenwerken in een prettige ambiance. Zodat ieders dromen uit kunnen komen en waarbij de vonken er vanaf vliegen. Wij bewijzen keer op keer dat erotische feesten in een respectvolle en gemoedelijke sfeer kunnen plaatsvinden, maar met behoud van de klassieke elementen.
parallax background

Romantiek + Erotiek = 'Ramontiek'


Wilt u ook een legendarisch feest mee maken, kies hier welk event het beste bij u past.

Meer informatie

De meeste gelegenheden waarmee wij samenwerken zijn echt TOP locaties.

Hierbij een aantal van onze partners


Fun4Two:


Al meer dan 20 jaar de PARENCLUB van Europa. Bekend over de gehele wereld en hier kunt u in luxe en een sprookjesachtig decor al uw fantasieën uit laten komen.

Villa Weizigt:


Prachtige en inspiratievolle locatie. Hier kunt u met stijl genieten in luxe.

Club Showboat:


Een autoriteit op swingersgebied.
Het adres voor de gepassioneerde en erotische liefhebbers.

The Climax:


Onlangs geheel gerenoveerd en omgetoverd tot schitterende parenclub. Dit in combinatie met de beste keuken van clubs in Nederland en België. ‘LIVE YOUR LIFE TO THE CLIMAX’

Club EroDance:


Een gezellige, iets gedateerde en gecontroleerde speeltuin voor volwassenen. Met grappige en duistere kamers, vele gloryhole mogelijkheden en met ‘Angie’ de leukste barvrouw van België.

  ‘Ramontisch nieuws?!’ Meldt u zelf nu aan
  LET OP! Wij versturen de nieuwsbrief van een ander adres, dus check uw SPAM als u deze niet ontvangt.
  AANMELDEN

  WE GAAN DOOR!

  Helaas zullen we WEDEROM concessies moeten doen in onze agenda, het is niet anders… We gaan door met de feesten, uiteraard met inachtneming van de door de premier Rutte aangescherpte maatregelen van 13 oktober. We zullen vanaf nu alleen nog maar samenwerken met locaties waarbij de horecavergunning ondergeschikt is aan de seksvergunning. We kunnen daardoor helaas minimaal twee weken géén alcohol schenken en/of gebruik maken van het restaurant. Uiteraard blijven we ons houden aan de gemaakte afspraken met de GGD en bekijken we kritisch keer op keer onze eigen rol hierin. Dus we gaan door, maar wél veilig en verantwoord. Voor de rest willen wij namens het gehele team alle getroffen mensen en hun vrienden/familie beterschap en veel liefde en succes wensen. ONE LOVE!

  Vragen/opmerkingen? info@ramontiek.nl.